no zasa sa blizi valentin a ja som zasa sam ako mnoho ludi moja stara dobra kamoska depka ma uz zas nahana a valentin jej pri tom pomaha ako ste na tom vy ?
neviem ...ja mám niekoho ,ale čo na tom ? nechápem ...nie je to nič extra "sviatok " ,ale bola som 17 rokov sama a viem ,aké to je ...ale nikdy sa ma nezmocnila depresia z tohto ..zrovna v tento deň ..to vôbec ..treba to brať tak ako to ide ...možno sa raz aj na Teba usmeje šťastie
Mne zase nepride take nelogicke mat smutnu naladu na valentina. (nepouzijem slovo depresia, pretoze...)
To nie je z toho, ze by bol valentin niecim specialny, ale tym, ze im to ten valentin pripomina
Niekto ma z toho zlu naladu cely rok a niekto to neriesi a pripomenie mu to az valentin Nepripisoval by som to ani americkemu snu, ani nicomu podobnemu.
@schizoofrenik boze nevybijaj si tu svoju frustraciu niekto to uznava a niekto nie a zachovaj tu kludnu atmosferu a nevadilo by keby si sa vyjadroval viac inteligentenjsie...
@schizoofrenik nesuhlas sa da vyjadrit slusne a ne ako si sa vyjadril v inej diskusii ze chces si najst nase adresy a rozkopat nam hlavy to je kus moc nemyslis ?? ... aj tak si tu len vylievas frustraciu ...
@madnesshouse mám pocit že si sa asi predvčerom naučil nové slovo pretože už si mi hi za posledných 10 minút povedal dvakrát.
Je to môj problém čo tu robím, keby som rovno liečil aj komplexy z toho že mám malú cikulu alebo veľkú hlavu teba je do toho kokot prečo komentujem tak ako komentujem.
Nesúhlas sa dá vyjadriť slušne ak tu nieje 15 diskusií s rovnakou tematikou v rovine pretože potom už človeku fakt neostáva takmer nič iné iba puknúť od zlosti.
A ďalšia vec, trošku si preštuduj pojem frustrácia, pretože jediný frustrovaný človek tu v okolí si asi ty keď máš "depresie/ /" z 14teho februára.
@schizoofrenik a aj keby naucil tak co teba do toho pan sukromnik ... stacilo by si ich nevsimat a nie nadavat ako nevzdelany ignorant ... frustracia ah to je len take sklamanie na okomentovanie zakladam tu diskusiu pre tych ktory su tiez sklamany a ked ti je valentin ukradnuty nemusia sa tu ludia fackat
a navyše verejné, otvorené, môže si ho prečítať hocikto.
Ak si nezaregistroval, tu na BIRDZ niečo ako súkromie a podobné veci proste neexistuje. buď si anonymný alebo niesi anonymný, to je všetko čo tu môžeš spraviť pre ochranu svojho súkromia.
S diskusiami je to o tom istom.
Máš dve možnosti, buď diskusiu založíš a vyjadrí sa každý kto sa bude chcieť vyjadriť bez toho koľkokrát mu povieš že je frustrovaný, že by sa mal chovať slušne, nebyť vulgárny atď.
Možnosť číslo dva pre lamy ako ty ktoré sa nedokážu zmieriť s tým že na toto fórum chodia ľudia akom som ja je dosť jednoduchá, NEZALOŽIŤ DISKUSIU. skús sa nad tým zamyslieť.
ty sa tu ohanas takymi haluskami ktore fakt sam porusujes ... a co ze je to verejne forum nevadilo by podla mna nikomu keby sa tu niekto ako nefiltroval a je to VEREJNE FORUM NA KTOROM BUDEM ZAKLADAT DISKUSIE LEBO JE TO VEREJNE F-O-R-U-M
@madnesshouse ty si asi trošku osprostený pretože ja nič neporušujem, buď sa nauč čítať, alebo v prípade že to vieš si trošku uvedomuj ČO čítaš, pretože som napísal že ti nikto nebráni zakladať tu diskusie, len sa budeš musieť vyrovnať s tým že vždy sa nájde niekto ako ja kto bude komentovať po svojom.
To sa nazýva spam. OT príspevky ktoré slúžia presne na to, na čo v tejto diskusii, aby vytočili ľudí ako si ty.
@schizoofrenik ale ja sa nevytacam na to som prilis pozitivny clovek vytacas sa tu ty a nadavas ako ty to lezie na nervy a ze si pukol od zlosti a to mne robi radost a zas je svet krajsi a zas som nastavl dalsieho debila
@madnesshouse keby som bol vytočený vyjadrujem sa trošku inak.
som spammer pretože žiadne slovo nikdy nedokáže pošliapať moje sebavedomie, pokaziť moju náladu alebo mi zničiť deň. Pretože ublížiť mi môžeš kameňmi a palicami, slvami nikdy nie. Hlavne nie v prípade že si jeden z tých čo sa stresujú z nepodstatbých vecí ako je valentín.
@madnesshouse hlavne keby mám reálne 37 tak asi ešte chodím na BIRDZ kde je 95% užívateľov vo vekovom rozmedzí od 13 do maximálne 15 vidno že okrem toho že si v trošku/dosť/ ťažko pubertálnom období uvažuješ hlavou
ludia su priebercivy - keby sme sa nekukali na seba jak na vyklad tak by bolo vsetko v pohode a nebolo by mieste pre depku, ale ked kazdy chce kocku/sexosa akoze pekne to je ze si niekto na vas spomenie, ale - ja beriem valentina ako kazdy iny den. nic sa nezmeni keby nebol
ja som nemala depky z toho, že bol valentín a bola som sama... kašlať na celý tento sviatok... ked HO milujem tak mu nebudem kupovať macíka so srdiečkami len preto, že si niekto vymyslel deň na obohacovanie sa ...
neviem preco to kazdy spomina uz teraz, ked valentin je az o tyzden.. a je mi ten den ukradnuty.. nie menej ani viac ako ostatne dni, nejak nestiham vnimat, ze sa blizi..
Och áno, konečne téma, kde sa môžem poriadne vyjadriť.
Mnohí tvrdia, že je to deň ako každý iný a vnútorne sa o tom snažia presvedčiť aj samých seba, no ide to cez tie prívaly vyskakujúcich srdiečok, zamilovaných párov a lupeňov ruží vôbec? Priznám sa, áno, ja mám tiež nervy. Každému teraz okolo Valentýna určite aspoň na chvíľku príde ľúto, že je sám. Či už keď uvidí zamilovaný pár, alebo reklamu na Milku s tou bonbonierou v tvare srdca. No kto by takú nechcel dostať od niekoho, kto ho má naozaj rád?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
som zvedavý čo ludia ako ty budú robiť keď sa budú musieť začať zaoberať reálnym životom a nie tým aké meno je v kalendári
A mať z neho depku je ešte väčšia hlúposť
To nie je z toho, ze by bol valentin niecim specialny, ale tym, ze im to ten valentin pripomina
Niekto ma z toho zlu naladu cely rok a niekto to neriesi a pripomenie mu to az valentin Nepripisoval by som to ani americkemu snu, ani nicomu podobnemu.
Ale ja mám valentín rada, mám rada tú romantiku, infantilnosť, detinskosť a zamilovanosť toho dňa ... Neviem prečo sa od toho tak dištancujete
A budem sama pretože drahý je v čechách už mesiac a ešte tam skoro 3 bude
myslíš že všetci súhlasia s tým čo si myslíš ty? mal by si sa prebudiť z toho sna.
Nič lepšie ako byť opustení na Valentína nás nemôže postretnúť!
čím sa vždy končí vzťah? Sklamaním a bolesťou.. Tak? Kde je chyba samoty?
(Uznávam, že nehovorím z vlastnej skúsenosti, ale povedzme, že múdri sa učia na chybách iných (A) )
Je to môj problém čo tu robím, keby som rovno liečil aj komplexy z toho že mám malú cikulu alebo veľkú hlavu teba je do toho kokot prečo komentujem tak ako komentujem.
Nesúhlas sa dá vyjadriť slušne ak tu nieje 15 diskusií s rovnakou tematikou v rovine pretože potom už človeku fakt neostáva takmer nič iné iba puknúť od zlosti.
A ďalšia vec, trošku si preštuduj pojem frustrácia, pretože jediný frustrovaný človek tu v okolí si asi ty keď máš "depresie/ /" z 14teho februára.
Keď ich zotieraš jedného po druhom
So mnou sa tiež nikto nemazná, takže nevidím dôvod prečo by som nemal hovoriť svoj názor narovinu
Nie sú fóra presne na to? Vyjadriť svoj názor? Ak sa tu už ani to nemôže - diskutovať - kde sme sa to dostali?!
verejné fórum.
hláskuj so mnou.
F
Ó
R
U
M
a navyše verejné, otvorené, môže si ho prečítať hocikto.
Ak si nezaregistroval, tu na BIRDZ niečo ako súkromie a podobné veci proste neexistuje. buď si anonymný alebo niesi anonymný, to je všetko čo tu môžeš spraviť pre ochranu svojho súkromia.
S diskusiami je to o tom istom.
Máš dve možnosti, buď diskusiu založíš a vyjadrí sa každý kto sa bude chcieť vyjadriť bez toho koľkokrát mu povieš že je frustrovaný, že by sa mal chovať slušne, nebyť vulgárny atď.
Možnosť číslo dva pre lamy ako ty ktoré sa nedokážu zmieriť s tým že na toto fórum chodia ľudia akom som ja je dosť jednoduchá, NEZALOŽIŤ DISKUSIU. skús sa nad tým zamyslieť.
To sa nazýva spam. OT príspevky ktoré slúžia presne na to, na čo v tejto diskusii, aby vytočili ľudí ako si ty.
som spammer pretože žiadne slovo nikdy nedokáže pošliapať moje sebavedomie, pokaziť moju náladu alebo mi zničiť deň. Pretože ublížiť mi môžeš kameňmi a palicami, slvami nikdy nie. Hlavne nie v prípade že si jeden z tých čo sa stresujú z nepodstatbých vecí ako je valentín.
veď predsa vieš ako moc mi poväčšine vadia ľudia
všetky tie dekoratívne pikoviny ako taštičky/ sviečky a ostatné? môj otec a všetci Valentína taktiež neznášame, nepochopím ako sa to môže predávať!?
Mnohí tvrdia, že je to deň ako každý iný a vnútorne sa o tom snažia presvedčiť aj samých seba, no ide to cez tie prívaly vyskakujúcich srdiečok, zamilovaných párov a lupeňov ruží vôbec? Priznám sa, áno, ja mám tiež nervy. Každému teraz okolo Valentýna určite aspoň na chvíľku príde ľúto, že je sám. Či už keď uvidí zamilovaný pár, alebo reklamu na Milku s tou bonbonierou v tvare srdca. No kto by takú nechcel dostať od niekoho, kto ho má naozaj rád?