Biela či čierna ? (obr. v prvom komente) .... Nepresviedčajte ma tu že si ho nemám kupovať lebo ja si ho ani kupovať neidem ..... svoje názory naňho sem môžte písať ale napíšte hlavne tú farbu !
@tomtoylc ... ale veď kľudne môžeš ..... mňa normálne až štve ... jak su názory ľudí rozdielne ... jeden hovorí že je to super druhý zas že je to uplna k*k*tina ... šrot atď .... kde je vlastne pravda ? .... to by som zistil len asi vtedy keby som ho vlastnil ja ..... no lenže peniaze niesu a dostupnosť na slovensku tiež nič moc ... je ale za veľke peniaze
@ao tak to som teda ešte nepočul že ,,HTC su najhorsie telefony na svete,, ...teda to by vobec netvrdil majú výborne spracovanie a su na dost vysokej úrovni vybavenia a dokonca sa ani nekazia ....a to som ešte nenapisal že su z Taiwanu
najhorsie telefony na svete si dovolim povedat ,že sú od LG a Samsungu ...no a SE alebo Motorola sa len držia len tak tak ...obe značky skoro skrachovali a Apple zarába len z toho že predáva za velké peniaze a odrbáva ludí
ale musim povedat že pár ale len pár mobilov od Samsungu je celkom dobrých ..napr. Samsung Galaxy S
a čo sa týka HTC dizajnovo aj programovo technicky su vybavené velmi dobre napr. tento by bral HTC Desire HD
@tomtoylc@ao ... prečo je to také komplikované ?! :/ .... vyrábajú toľko telefónov že človek si nevie vybrať ... viem viem ... biznis ... peniaze ... ale proste toľko telefónov je .... jeden ti odporuči HTC .. niekto APPLE ... niekto NOKIU. ... niekto SAMSUNG .... mam SE k530i s pokazeným displejom ... a keď toľko nazorov je o jednom mobile tak neodkažem si vybrať vhodny mobil .... :/
No vidis. Ja mam Samsung a nemozem sa stazovat. Jedine co by som na nom zlepsil je otvorenejsi OS Mal som siemensy, mal som SE, mal som samsungy, mal som nokie. A napriklad SE ma strasne idiotsky rieseny interface. Nokia takisto.
Napriek tomu - ked si zvyknes, tak taketo problemy idu stranou a mas moznost REALNE ohodnotit dany telefon. Vsetko je to o zvyku a je preto zbytocne hodnotit telefon "s ktorym som sa pohral" Apple to vyhrava v jednoduchosti niektorych ukonov (appstore) a v previazanosti ich jednotlivych zariadeni, kdezto uplne krachuje u ludi, ktori potrebuju kompletne multifunkcne zariadenie (viz HTC).
Ale to neznamena, ze je horsi. Je proste iny. Tak ako nemozes povedat, ze sunkova pizza je horsia ako sunkovo-sampinonovo-bohviejaka len preto, ze je tam toho menej.
@patofbc Dolezite je zoradit si priority co od toho mobilu ocakavas a hladat na zaklade toho. Zbytocne to neprepiskni s tym, ze "toto mi netreba, ale bude lepsie ked to tam bude". To je zbytocnost. Znamy ma desire HD a je to sice fakt nabity telefon, ale je az zbytocne komplikovany, pazravy na baterku a obrovsky.
Ale to uz zalezi na tebe. Tiez som bol kedysi ten typ, ktory potreboval mat vsade vsetko. Cim lepsi fotak, cim vacsie rozlisenie... Potom som zistil, ze na ten fotak nesahnem ani raz za rok a to rozlisenie mi na telefonovanie fakt netreba.
Niekto to vyuzije, ale ja nie - ja to radsej vymenim za dlhsiu vydrz baterie.
@ao ano teras si to napísal polopate ....máš pravdu , u mna vedie nokia mal som ju odjakživa a nemal som s nou problémy a ani sa mi nezdá že by na nej bolo čo zlepšovat ...mal som raz SE ale ten bol naozaj na pi... a v rodine mali samsungy a poslali ich do ....vrátili sa k nokii lebo tá vždy bude number one ...ale tatko ma aj samsung outdorovy a dve nokie už 3 roky a to ich dobre o zem už otrepal
@tomtoylc@ao .... tak myslím že funkcie iphonu by som naozaj nevyužil ... napr posielanie emailov... to v mobile mne netreba .... alebo FACETIME ... načo mi to je ? ....... zase ma pekný dizajn ( podľa mňa ) ale tak ... Čo ja od mobilu očakávam je : Dobrý dotykový displej, WIFI, dobrý foťák, tie take veci že kalkulačka,budík,pripomienku su asi samozrejmosť , a záleýí mi aj na dizajne + fakt že samozrejme veci ako SMS atď ..... to je asi tak všetko čo ja potrebujem, takže iphone by mi bol predpokladam zbytočny ... no lenže ja sa veľmi do mobilov nevyznám keďže nemám každý mesiac nový, a mám len 15 rokov čiže peniaze nezarábam .... Vy by ste mi nevedeli poradiť mobil ktorý by mal tie funkcie a aby nemal veci ktoré nepotrebujem aby nebol zbytočne predraženy ?
@tomtoylc tak nokie som už mal, no veď môžeš poradiť aj nejakú nokiu ak je dobrá ..... hlavne mi ide o tie veci ale počul som že nejake dotykove nokie sa aj zasekávajú častejšie ako by mali tak aby tam neboli taketo zbytočne vady
@tomtoylc apple nezaraba len na zaklade znacky..mam iphone uz 3 roky a doteraz som, musim poklopat, nemal ani jeden problem..mam dalsich 4 kamsovo, ktori taktiez maju ip, vratane mojej frajerky, a ani jeden z nich nan nemoze povedta jedno krive slovo..slape lepsie ako svajciarske hodinky..dokonca za ten cas co ho mam, a to som s nim skusal uz kdejake veci cez cydiu, modifikacia ui, temy, vytvaranie vlastnych ikoniek a ich nasledna implementacia, rozne aplikacie ktore zasahovali priamo do systemu, prepisoval som si cez konzolu niektore veci, stahovanie torrentov cez jednu app priamo do ip, a mnoho mnoho dalsich, a za ten cas som ho musel len raz natvrdo restartovat.. a to hovorim o first-gen ip, ktory bol vydany ako prvy.. paradoxne vsak je, ze kazdy nan nadava aky je to blby, o nicom telefon, a pri tom poslednu dobu sa tu akoby roztrhol mesec s temami ako, preco mi moj samsung nechce uznat temu, preco mi nejde to, ako si spravit toto..u ip som nikdy nemal problem s tym, zeby mi nieco neslo, resp sa pokazilo alebo som nevedel ako na to.. cele to ui je maximalne intuitivne, pre mna vyhovujuce, a co sa tyka app storu, najdes tam vsetko od aplikacie, ktora ti presne dokaze urcit ako dlho sa ma varit vajicko aby si ho mal podla svojich predstav, az po tusim 500 eurovu aplikaciu, v ktorej su skusky na pravo na harward.. mal som na vikend aj htc a dakujem, nikdy viac..su ludia, ktorym vyhovuje jedno, su ludia, ktorym vyhovuje ine.. ale teraz nebudem pindat a odsudzovat nieco na zaklade toho, ze som to raz drzal v ruke a z toho plynie vsetka moja skusenost..
a este zaregaujem na ten death grip.. nie len ip s tym mal problem, aj mnoho inych telefonov, pri urcitom hmate straca signal, ale o tom sa nerozprava..kto vie preco.. avsak, co mozem potvrdit z vlastnej skusenosti, nie je to take hrozne, ako sa to vsade omiela,,ked drzis telefon presne na tom inkriminovanom mieste, signal sa pomalicky straca, zo 4 ciarok na 1-2 za priblitne jednu minutu..a i potom to zostava na tych 2 palickach a da sa normalne telefonovat..netvrdim to na zaklade toho ze som si to precital, ale z vlastnych skusenosti
@trdelniiiq pekna recenzia neviem čo povedat ...ja som tieš nikdy s mojimi mobilmy nemal problem , asi je naozaj pravda že kolko ludí tolko chutí , takže aj špecialne recenzie možu byt bludy ...treba skúšat , testovat
@tomtoylc neviem..nechcem zniet ako apple fanatik, alebo naopak htc a inych mobilov hater, to nie som, viem ze niekto oceni ine funkcie, inemu sa zas viac paci prevedenie dizajnu etc.. mne sa htc nepacilo hlavne z toho dovodu, ze ui a celkovo cely system sa mi zdal v porovnani s ip zlozity..som zvyknuty ze na ip mam vsetko dolezite pokope a vdaka 2,3 tapnutiam na displeji si nastavim cokolvek chcem..aj co sa tyka tej multimedialnej stranky, hlavne aplikacii a hier, podla mojho nazoru je na tom lepsie apple s app storom..hlavne co sa tyka hier a okrem toho mam doma aj mac, cize celkova synchronizacia medzi oboma zariadeniami je pre mna plusom.. rovnako ako by som sa uz nevratil z mac os na win, rovnako by som asi ani nevymenil ios za android alebo win mobile.. ja len proste nemam rad ked niekto posudzuje nieco na zaklade toho, ze si to len niekde precital, pretoze kazdemu vyhovuje nieco ine, a tak ako som pred niekolkymi rokmi, ked vysiel iphone, povedal ze je to sracka, tak nan nedam dopustit od chvile kedy som ho prvykrat drzal v ruke
@trdelniiiq ..no , je to zvyk samozrejme , ja so si tieš zvykol na nokiu a jej symbian ....no chcem si kúpit tento rok dotyk mobil , a trochu som rozmýšlal nad HTC ale aj tak sa budem asi držat nokie
windows mobile nechcem , robil som na tom a to je už dost zložite a pre mna zbytočné
@tomtoylc dik za stranky, ta tabuľka mi hadam pomôže , aj ten prvy link je zaujímavý @trdelniiiq dik pomohol si mi .... možno tak trošku neskôr, tak o rok, keď budem mať dostatok financií, si kúpim iphone ... kto vie, možno Iphone 5 .... ako pisal tomtoylc ... pekna recenzia Inač, apple nespomínal niečo take ako kedy planuje vydanie piateho modelu iphone ?
@patofbc Bohuzial s tymto segmentom mobilov mam velmi male skusenosti, takze by som ti velmi neporadil. Na co mi z toho celkom padol zrak bol samsung wave, ale nemam velmi s cim zrovnavat.
@patofbc Inak nove verzie iphonu obecne vychadzaju pred letom (jun-jul), takze styrka je trosku za polovicou cyklu. Nehovoriac o tom, ze teraz apple naraba s verizonom, takze sa to mozno este viac posunie.
@patofbc Americky operator. Doteraz mali vyhradnu spolupracu s AT&T a teraz sa konecne dali dokopy aj s verizonom. Co obnasa iste zasahy do architektury iphone - cize to pre nich asi bude prednejsie ako iphone 5.
Popripade to zahrnu do tej 5ky, ale bude to jedna z najvacsich zmien (co nam na slovensku moze byt fuk)
@patofbc Mysliet si to myslim, ale je to len moj pocit Otazne je hlavne, ci ta patka bude "plnohodnotna" a nie len styrka prisposobena aj pre tu siet Verizonu s kozmetickymi zmenami.
@patofbc vacsinou okolo leta to predstavuju..a ako pisal @ao , dufam ze to nebude len nejaka "namakanejsia" verzia 4, ako to bolo aj pri 3g->3gs, i ked tam bol ten rozdiel dost citelny..uvidime..co som tak cital na forach, apple si poslednu dobu daval patentovat dost vela veci, nakupil ips displeje za 4 miliardy..v ipade 2 by mal byt novy a5 cip, ktory mozu dat aj do ip..uvidime..
@tomtoylc .... veď píšem že keď príde na trh 5tka ... cena 4rky klesne a ja si IP 4 kúpim .... teraz na nete sa dá kúpiť aj za 550-600 € ... keď bude na trhu 5tka tak dúfam že do 400 € kúpim IP 4 .....
@patofbc a máme tu další negatívny názor ...ja si ho normálne asi tieš kúpim a aj Ip 5
...a čo som sa pozeral tak za 720€ nekúpim určite Ip 4 32gb ...čo som sa pozeral takm 800€ a > ....zo skladu sa dá zohnat lacnejšie ale za 720€ ..no neviem
@trdelniiiq ak sa do toho tak viac vyznáš tak ake su zasadne rozdiely medzi IP 4 a 3GS ? ... lebo prave rozmyslam ... ci sa mi neoplati skor kupit 3GS tak okolo 170 € ... ako ten IP 4 za cca 500 € a viac .. alebo 400 po nejakej tej dobe ....
@tomtoylc niekde som čital že ten white bude asi ten dajaky iphone 4 pre verizon či čo ja nechapem tomu .... a čital si čo som pisal posledne @trdelniiiq - ovi ? .... čo si myslíš ? radšej ten 3GS tak do 200 € ? ... ja si myslím že asi hej ... či ? .... práve hľadám nejakých predajcov čo by predali 8GB verziu tak okolo 160 € .... ale aj tak mi chýba ešte nejakých 50 €, takže teraz nič z toho, až tak o mesiac-2
@tomtoylc .... ja v skutku povedať či ich neznášam alebo milujem povedať neviem .... v ruke som ho mal ( mal ho spolužiak, ukradli mu ho ) ale to by som vedel povedať len ak by som ho vlastnil ... preto to aj chcem vyskúšať ... veď keď sa to nepodarí tak ho snáď niekomu predám ... a peniaze netreba, ja si počkám ten mesiac/2
@tomtoylc .... to aj vdaka recenzii od trdelniiiqa ... takže sa definitivne chystam kupiť 3GS-ko keď budem mať peniaze a zoženiem predajcu .... som zvedavy, ale ocakavam len dobre veci od neho
@tomtoylc SMS samozrejme idu, toto je čisty bullshit ako vela inych veci o iphone. Ja na iPhone nedam dopustit, ano ma aj minusy ale tie mi vôbec nevadia... Mam 3GS a všetko šlape jak hodinky a spolužiak cely happy vrazil peniaze do HTCčka a každa hra mu seka, a nič nefunguje korektne. Furt sa ma v škole pýta že prečo mu nefunguje hento, prečo tamto.
Inak biely iphone 4 nieje vraj pre to že nevedia namiešať ten pravý odtien bielej, ale aj to je bullshit kedže sa daju objednat z číny biele súčiastky a výmena je otázka par minút.
áno budú , američania su dost sprostý si rozjebú mobil a potom hodia vinu na výrobcu ..... niektorým som ani neveril ...napr. tie škvrny na dislay Ip 4 ...sú to bludy
@tomtoylc ja si zas myslím, že to je pravda ... ale to bolo ževraj len na tých prvých kusoch ... že chybná výroba ... no ale čo je natom pravdy môžeme len hádať
@patofbc biely ip by mal byt aj pre normalnych operatorov, resp aj pre slovensko.. @sten32 co som cital davnejsie, wozniak sa vyjadril, ze biely ip nevyrabali kvoli tomu, ze pri foteni sa prilis zrkadlilo svetlo na zadnej strane kvoli tej bielej farbe a potom boli prilis presvetlene fotky.. ten ip verizon bude len pre americky trh, nakolko funguje len na cmda sieti, a na frekvencii ktora je dostupna len v usa..viem ze v cesku je operator u:fon, ktory takisto na nej bezi ale na uplne inom pasme, cize u nas ten verizon v podstate nema ziadne vyuzitie co sa tyka telefonovania atd ..jedine asi ako drahy ipod .. no a toho rozdielu..medzi 3gs a 4 nie je az tak vela rozdielov..take markantnejsie su jedine retina displej, led podsvietenie fotaku, lepsi fotak, predna kamera na facetime, vyssi vykon, samozrejme dizajn a este par drobnosti ja by som siel asi rovno do 4, ale ked mas obmedzene financie, 3gs by som takisto zobral
@trdelniiiq tak financie obmedzene mam takže .... keby som mal kopu prachov tak neváham a ty vlasníš/vlastnil si aj 3gsko ? .... (lebo teraz neviem čo máš 4rku asi hej ...... ak hej tak ake je 3gs-ko ? kazi sa často alebo ľahko praskne displey alebo čo ja viem zasekava sa ... porozpravam mi trochu onom ak mas snim skusenosti
@patofbc ja mam aj ten prvy ajfon, aj 4..a s obidvoma nemam ani jeden problem..stary ip mi spadol uz niekolko krat aj z metrovej vysky priamo na chodnik, resp na taky kamenovity asfaltovy povrch, smykol sa uplne brutalne po dotykovom displeji a ani jeden skrabanec na nom nebol..niekolko krat mi spadol v kupelke na dlazdicky a nic..raz mi spadol dokonca bokom na prah a jedine co bolo je jedna mala dierka na boku..ale to mam hlinikovy zadok ..cize popadal mi uz nespocet krat, na sklo, na zadok a nic.. 3gs maju 2 kamosi a problemy ziadne..je svizne, tiez relativne odolne, zas ako nahradu kladiva ho pouzivat nemozes ale tiez mi uz vravel ze mu na zastavke spadol z ruky na zem,2x sa odbil zo zeme a mal len troska okrety bok, prisiel domov, vraj ho handrickou presuchal a nebolo uz vidno skoro nic
@patofbc nezasekava sa, multi-touch je luxusny..najlepsie by bolo keby si zasiel do nejakeho app storu a tam si skusil bud ip alebo ipod aby si vedel ako sa to ovlada atd ..a hoc nebudu mat vystavene, poproso predajcu, radi pomozu,rozbalia ti to, porozpravaju ako funguje etc
@trdelniiiq ešte keby tu bol nejaky app store ... tak ok som rad že si mi pomohol .... potom ešte najsť nejakeho predajcu, dufam že mi nepreda nejaky FAKE a budem si užívať iphone
@patofbc ved v kosiciach mas v meste istores a teraz ma napadlo..pozeram ze si z presova..ja som v presove lebo som tu na vyske, tak keby si nahodou mal cas, a ja tiez, mohli by sme sa stretnut a ukazal by som ti caro iphonu
@trdelniiiq tak do KE velmi nechodim ... a stym carom iphonu .... ako ja som už iphone v ruke mal, mal ho spolužiak a hral som sa sním, takže vyskúšaný ho už mám ... a on ho mal aj dosť dlho a bo lcelý pokope .... raz som ho mal v škole v ruke a spadol mi, myslel som si že ma zabije, že sa rozbil displej ale on bol celý
@tomtoylc ty vieš ak link treba ... dik .... no takže .. 4 v Ba a jeden v KE .... keď tam budem zajdem tam možno ... netušíte koľko môže stáť nový 3gs v app store ? .... ( popripade ja 4 ) ...
@tomtoylc no neviem ale napr iPad 2 ktorý bol predstavený v stredu ... tak jeho kryt koloval po internete asi 1-2 mesiace predtým, čo je dosť zaujímavé jak skoro to odhalili .... môže to byť pravda, ale to si môžeme len myslieť ... no ja tomu viac verím jak nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
115 komentov
Ale asi skôr čierna
....BLACK....
...toto su jedny z nich » www.macblog.sk/novinky/styri-p...
...toto su jedny z nich » www.macblog.sk/novinky/styri-p...
a pri Iphone 3 praskali displaye
Nevravim kvoli tomu, ze to su najhorsie telefony na svete
To, ze TEBE ten telefon nevyhovuje neznamena, ze je najhorsi. Kazdemu vyhovuje nieco ine.
Sudny clovek nemoze povedat, ze to je najhorsi telefon. Horsich telefonov su totiz tony, lenze u tych nie je tak "in" na nich nadavat.
ale musim povedat že pár ale len pár mobilov od Samsungu je celkom dobrých ..napr. Samsung Galaxy S
a čo sa týka HTC dizajnovo aj programovo technicky su vybavené velmi dobre napr. tento by bral HTC Desire HD
Napriek tomu - ked si zvyknes, tak taketo problemy idu stranou a mas moznost REALNE ohodnotit dany telefon. Vsetko je to o zvyku a je preto zbytocne hodnotit telefon "s ktorym som sa pohral" Apple to vyhrava v jednoduchosti niektorych ukonov (appstore) a v previazanosti ich jednotlivych zariadeni, kdezto uplne krachuje u ludi, ktori potrebuju kompletne multifunkcne zariadenie (viz HTC).
Ale to neznamena, ze je horsi. Je proste iny. Tak ako nemozes povedat, ze sunkova pizza je horsia ako sunkovo-sampinonovo-bohviejaka len preto, ze je tam toho menej.
Ale to uz zalezi na tebe. Tiez som bol kedysi ten typ, ktory potreboval mat vsade vsetko. Cim lepsi fotak, cim vacsie rozlisenie... Potom som zistil, ze na ten fotak nesahnem ani raz za rok a to rozlisenie mi na telefonovanie fakt netreba.
Niekto to vyuzije, ale ja nie - ja to radsej vymenim za dlhsiu vydrz baterie.
...no neviem čo ti už prešlo rukami
toto je tieš zaujimavé , uvidíme či zmeny pomožu
» www.mobilmania.cz/clanky/hitparad...
windows mobile nechcem , robil som na tom a to je už dost zložite a pre mna zbytočné
Popripade to zahrnu do tej 5ky, ale bude to jedna z najvacsich zmien (co nam na slovensku moze byt fuk)
...a čo som sa pozeral tak za 720€ nekúpim určite Ip 4 32gb ...čo som sa pozeral takm 800€ a > ....zo skladu sa dá zohnat lacnejšie ale za 720€ ..no neviem
ale ne, sa smejem
» www.novinky.cz/internet-a-pc/m...
Inak biely iphone 4 nieje vraj pre to že nevedia namiešať ten pravý odtien bielej, ale aj to je bullshit kedže sa daju objednat z číny biele súčiastky a výmena je otázka par minút.
@tomtoylc problemy sa o iphonoch budu pisať stale, aj keď tam nebudu
kurna a nokia mala predjanu v žiline a ju zrušili svine musim to pozreit či náhodou ju len nepresunuli niekde inde
a tu zaujimavý článok » mobil.idnes.cz/ceny-redakce-mo...
» mobil.idnes.cz/spekulace-o-nov...