Ahojte Predtým som nikdy tak nepil kávu a tak som cca v zime na odporúčanie kamarátky
skúsil od tchibo: black-white a chcem sa spýtať, poradíte nejakú dobru kávu, ktorú môžem tiež skúsiť ? Hlavne tu nenapíšte 15 druhy káv, lebo to mi nepomôže
proste choď do kaviarne a vždy vyskúšaj nejakú inú..potom zistíš, ktorá bola naj..alebo si kúp kávovar s tými kapsulami, tam je tiež dosť druhov a môžeš experimentovať ktorá je naj..ale u mňa je klasické espresso najviac
Záleží od toho aký typ kávy máš rád, mňa najviac nabudí klasická zalievaná káva bez mlieka. Značku volím Popradskú. Ale tak ešte veľmi dobrá obdoba toho je priamo z mletých zŕn, čo robia niektoré kávovary. Alebo aj z McDonaldu mám rada Café Americano, tá tiež dobré nabudí. Pri neske (instantnej káve), keď ju rodina kupuje zvykne hľadieť, či je na balení aspoň niekde napísané, že 100% Arabica alebo Robusta, aby bola kvalitná.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
teda ja nic nvm o kave ale chuti mi to