Ak plánuješ ísť na vysokú školu, choď na gymnázium.
Ak neplánuješ ísť na vysokú školu, choď na produktívnu strednú školu. Dobré uplatnenie v živote môžeš mať z obchodnej akadémie (ako napr. účtovníčka), z hotelovej akadémie (ako kuchárka, čašníčka, recepčná v hoteli)
@plavam_zivotom co ma gymnazium s vysokou? ked ja som mal spoluziacku ktora vystudovala na nejakej zdruzenej "odbornej" skole - kadernicka, tak to fakt tie gymnazia mozu secky zavret
No s gymnáziom samotným si ťažko počneš následne v živote. Predmety sa tam preberajú do podrobností a na seminároch v treťom a štvrtom ročníku hooodne do podrobností, čiže ak si zvolíš napr. bio a chémiu, zvládneš príjmačky lepšie na medicínu ako človek čo ide čo ja viem z odboru kuchár , čašník Z gymplu máš pri príjmaní na školu aj nejaké bonusové body.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Ak neplánuješ ísť na vysokú školu, choď na produktívnu strednú školu. Dobré uplatnenie v živote môžeš mať z obchodnej akadémie (ako napr. účtovníčka), z hotelovej akadémie (ako kuchárka, čašníčka, recepčná v hoteli)