Mám samé 1 a 2, vždy som bol vyznamenaní.... Som dosť dbrý najmä v matike a vo fyzike.... menej dobrý som v angličtine, (máme dobru učku preto tam mám vždy 2 ale inak som v nej dosť slabý...)., potom napríklad v Slovenčine, ale to sa dokážem naučiť,....
K
Keby som si znovu vybral strednú tak programátor CNC ...
Nejaká priemyslovka na to orientovaná + nejaké základy elektrotechniky tam urcte budú...
Tento odbor je zase len Sr realita, bla bla bla bla a v skole ta nenaucia viac ako nejaka elektrotechnická , pár hodín školení a pochopíš aj tie prístroje čo tam sú ...
Nejaké ľudové vysvetlenie > zameranie len na lietadlá sa neoplatí ...
Ano ale... Doteraz mi každý povedal že tá priemyslovka je taká fakt pre mna že tam potrebujem matiku a fyziku hlavne... presne pre mna...
Tá avionika hmm... Este uvidím...
@semirgerkan mysliš si že niekto v lietadlových spolocnostiach čaká s otvorenou náručou na absovlentov stredných škôl zo slovenska??? (hl. v tejto dobe...)
Utópia
* vo VB na letisku može maximalne s tou skolou parkovat taxíky, a vo Viedni
detto ...
nie kazdy, ale kto vie čo chce
tu na slovensku si kazdy mysli to že ked je clovek na slabej škole je aj v živote nula, možno ten človek vie perfektne anglicky čo vieš alebo vyníka v niečom čo sa na školách vôbec neučí. škola nie je všetko, pa
yja osm vyštudopval tlačiar na polygrafickych strojoch teda polygrafia...malo ludi to robi a ked to vyštuduješ ak ta to baviť bude tak ťa čaka ista robota a dobry plat
Skor že to s tými lietadlami môže robiť s hocijakou lepsou elektrotechnickou školou. Nepotrebuje nato nejaku extraspecialnu školu rep. odbor ktoré dnes rastú ako huby po dašti.
škola napíše odbor "Technik progresu v pestovaní " do popisu dá že može robiť v anglicku na farmách atd...
Pritom na tom odbore nieje nič také špecifické, len ho dajú do pekného obleku a wualá máme študentov a učíme ich ako hnojiť
OK, keď už sa chceme hrať na lietadlových technikov disponuje naša škola nejakým hangárom z modelmi lietadiel ? Alebo ma niekde na dielni komunistického čmeliaka s rádiostanicou kde na praxi okolo neho len zametajú dielnu ???
Keby som chcel robiť lietadlového technika vsadím na velmi velmi velmi dobrú elektrotechnickú priemyslovku + Vš ...
suhlasím, škola nieje všetko ale netreba tie 4 roky zveriť do rúk kreténom ...
* o týchto pseudoodboroch by sa dalo diskutovať do večera, taký najlepší príklad ktorí by pochopili všetci sú asi hotelové školy kde učia variť deti s polotovarov a podobné sračky..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Keby som si znovu vybral strednú tak programátor CNC ...
Nejaká priemyslovka na to orientovaná + nejaké základy elektrotechniky tam urcte budú...
Tento odbor je zase len Sr realita, bla bla bla bla a v skole ta nenaucia viac ako nejaka elektrotechnická , pár hodín školení a pochopíš aj tie prístroje čo tam sú ...
Nejaké ľudové vysvetlenie > zameranie len na lietadlá sa neoplatí ...
Tá avionika hmm... Este uvidím...
Utópia
* vo VB na letisku može maximalne s tou skolou parkovat taxíky, a vo Viedni
detto ...
nie kazdy, ale kto vie čo chce
tu na slovensku si kazdy mysli to že ked je clovek na slabej škole je aj v živote nula, možno ten človek vie perfektne anglicky čo vieš alebo vyníka v niečom čo sa na školách vôbec neučí. škola nie je všetko, pa
Skor že to s tými lietadlami môže robiť s hocijakou lepsou elektrotechnickou školou. Nepotrebuje nato nejaku extraspecialnu školu rep. odbor ktoré dnes rastú ako huby po dašti.
škola napíše odbor "Technik progresu v pestovaní " do popisu dá že može robiť v anglicku na farmách atd...
Pritom na tom odbore nieje nič také špecifické, len ho dajú do pekného obleku a wualá máme študentov a učíme ich ako hnojiť
OK, keď už sa chceme hrať na lietadlových technikov disponuje naša škola nejakým hangárom z modelmi lietadiel ? Alebo ma niekde na dielni komunistického čmeliaka s rádiostanicou kde na praxi okolo neho len zametajú dielnu ???
Keby som chcel robiť lietadlového technika vsadím na velmi velmi velmi dobrú elektrotechnickú priemyslovku + Vš ...
suhlasím, škola nieje všetko ale netreba tie 4 roky zveriť do rúk kreténom ...
* o týchto pseudoodboroch by sa dalo diskutovať do večera, taký najlepší príklad ktorí by pochopili všetci sú asi hotelové školy kde učia variť deti s polotovarov a podobné sračky..