Mám LG - keď som si ho kúpil fungoval týždeň aj niečo a potom odišiel komplet celý rad pixelov - dal som reklamovať - tak mi dali nový kus ktorý zatiaľ funguje bez jediného vadného pixelu len je otázne dokedy - dúfam že čo najdlhšie. Všeobecne LCD panely majú strašne krátku životnosť - fakt že 5 rokov je max.
Akykolvek produkt od acer mal u mna vzdy najvacsiu zivotnost....monitory mam plochy crt LG prvy sa mi pokazil asi po 5 rokoch tak som si kupil znova ten isty na inzerat lebo som s nim bol spokojny.... uvidime kolko vydrzi
A LCDcko mam Acer lebo mam aj 10 dalsich veci acer a este sa mi nic z nich nepokazilo....
pohybovatelny a som snim nadmieru spokojny hore,dole, doprava, dolava, 180° hore ho mozem dvihnut az o 12cm co je uplne super a naklonit o 30° takze po 3rokoch ci 4r som si lepsi monitor na tu dobu kupit nemohol za smiesnu sumu
ak by som vyberal teraz vyberem benq alebo samsung a uz by som sa obzeral po dotykovych
@apis aj ja mam philips co ide uz asi treti rok a tiez som si nevsimol ziadne vypalene pixely ale ak by som teraz kupoval novy tak jedine asus alebo samsung.
@reddwarf55555 ja sa nepytam co to je ja viem co to je ale povedz mi ako si vsimnem na 22" monitore sirokouhlom jeden pixel (pc sa venujem viac ako 5rokov cize viem co to je aj ako to vyzera )
preto som napisal otazku ktorou som sa spytal ci neexistuje na to soft pripadne
@freedomko aha tak na tom webe mas popisany jeden soft na opravenie ale na zistenie vadneho pixelu asi soft neexistuje lebo pochybujem ze PC nejako zisti ze monitor zle zobrazuje jeden pixel
@reddwarf55555 len ma to zaujimalo lebo na pda som si vsimol ze mam jeden ale to je 2.5" a to je malicke a kukam tam stale... ale monotor co ani neriesim ze kde je krizik na zavretie okna lebo dam alt+F4 tak si tam ho urcite nevsimnem preto som chcel daco na zistenie ci tam nie je
Dal si sem iba znacky ktore sa zaoberaju vyrobou vsetkeho. Ked chces ozaj kvalitny a dobry monitor tak jednoznacne EIZO. Ja mam Eizo cg222w s hardwarovou kalibraciou a nemozem nic vycitat, co vidim to tlacim. Ale Nikeboy urcite bude vediet co je nalepsie
Ja mam EIZO tienitko Ono kvalita to urcite nepochybne je, ale pre bezneho uzivatela PiCiny je ta cena trosku vysoko. Bezny uzivatel skor siahne po horeuvedenych znackach nakolko mnoho ludi pozera na cenu. LG a SAMSUNG sa da napr. kupit vsade. Niekde sa dokonca ine ani neda kupit.
@10 ja mam acer a uz nikdy viac nic od tej znacky nechcem ani vydiet. novy monitor a hned 5 bodou vypalenich. reklamacka?! ziadna, uznaju len od 10 a viac vypalenich bodou. takze acer jiz nikdy viice.
@Freedomko tak ze sa ti tam objavi napr. ako kamaratovy cervena skvrnka uprostred monitoru vzdy ked ho zapne xD
@Reddwarf55555 nvm ja mam philips preto lebo ten bol v tej dobe jedine dobre co som si mohol dovolit kedze pc aj s monitorom som si kupoval za svoje ked som siel na strednu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
A LCDcko mam Acer lebo mam aj 10 dalsich veci acer a este sa mi nic z nich nepokazilo....
co sa tyka mna maximalna spokojnost slape nieco cez treti rok bez vypalenia jedineho pixelu
co sa tyka LG monitorov, tak nwm.. ja mam LG akurat tak mobil a nadavam nanho kazdy den
no ja mam samsung
pohybovatelny a som snim nadmieru spokojny hore,dole, doprava, dolava, 180° hore ho mozem dvihnut az o 12cm co je uplne super a naklonit o 30° takze po 3rokoch ci 4r som si lepsi monitor na tu dobu kupit nemohol za smiesnu sumu
ak by som vyberal teraz vyberem benq alebo samsung a uz by som sa obzeral po dotykovych
(obraozk mojho )
preto som napisal otazku ktorou som sa spytal ci neexistuje na to soft pripadne
@Reddwarf55555 nvm ja mam philips preto lebo ten bol v tej dobe jedine dobre co som si mohol dovolit kedze pc aj s monitorom som si kupoval za svoje ked som siel na strednu