v budapešti a vo varšave som nebol. vo viedni som bol asi 4 hodiny. no v porovnaní s prahou kde si tipek šlahal v telefonej budke do žil nejakú dobrotu za mna vyhráva vieden..
Praha je srdcovka, tam sa rada vraciam, za ňou Budapešť, k Viedni mám vcelku neutrálny vzťah a z Varšavy som videla len Stalinov penis (Palác vedy a kultúry).
Žiadne. Som úplne antihlavnomestový človek. Keby nemusím občas letieť, alebo v nich nemám známych tak žijem furt len za humnom niekde pri hlinenom krčahu radšej.
ja teda úplne na hlavné mestá nie som. aj keď žijem v Prahe
ale Budapešť je moja srdcovka. už keď som tam prišla prvýkrát, som vedela, že to mesto milujem. a či som tam bývala u kamošov, na intráku, alebo dva mesiace na hoteli tak ma to mesto vždy neuveriteľne bavilo.
vo Warsave som nebol, Praha a Budapest mi nepridu nicim zaujimave a Vieden je pekna, ale mam ju celu prechodenu a uz ju poznam ako svoje topanky, takze uz tiez nieje pre mna zaujimava takze som rad, ze som v Bratislave a vramci mojich moznosti by som nemenil. Moj sen je Los Angeles, ale zivot tam, by bol velmi financne narocny, takze pre mna nerealny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale Budapešť je moja srdcovka. už keď som tam prišla prvýkrát, som vedela, že to mesto milujem. a či som tam bývala u kamošov, na intráku, alebo dva mesiace na hoteli tak ma to mesto vždy neuveriteľne bavilo.
Bratislava the best