@obsession tak daj sem svoju foto ked si sa uz zucastnila tejto diskusie, nehanbi sa alebo mi ju posli do ts ked si chces zachovat anonymitu na birdze a ja by som ti mozno vedel poradit... ale nechcem to tu rozoberat verejne.
Skusala som, ale velice rychlo som.si to premyslela na to treba viac silneho zaludka, sebazaprenia, odvahy, dokonca aj sebavedomia... nejde len o to ta je pekna vysoka tak bude robit modelku/promo... proste na to treba aj povahu
@xxar3s ja som praveze neni vobec spolocenska kto ma pozna vie ze ma musi von tahat aspon mesiac nez privolim, aj to len kvoli tomu aby mi dali pokoj.., ja som za papucovu kulturu !
@padlyanjel ale teraz nehovorim o tom ci sa rada chodis ozierat do mesta ale podla vsetkeho nemas problem s komunikaciou ani s nadvezovanim kontaktov s novymi ludmi ja som napriklad v tomto smere rovnaky ako ty. su dva druhy ludi: introverti a extroverti - pricom extroverti k svojmu zivotu potrebuju pozornost okolia a ty podla mna si tiez ten typ staci pozriet tvoj album
@xxar3s ja som extrovert tak na internete, ale v realnom zivote vubec.. tu som straspytlik, ja si dost dlho zvykam na nejakeho cloveka.. ked niekoho spoznavam noveho vacsinou som ticho, hanbim sa a skor pozorujem a pocuvam, az potom ked ho spoznam co ale strasne dlho trva nez vzbudi u mna doveru, potom mozem byt extrovert takze asi tak je to u mna... ale nezvyknem si na kazdeho a.nie s kazdym mam zaujem sa bavit... moj realny zivot sa toci okolo partnera, v praci okolo kolegyn, a na nete tak dvoch troch kamaratoch s ktorymi si len pisem... dost casto mi vadi ludsky kontakt a vela casu stravim osamote, tak sa citim aj najlepsie
@padlyanjel tak potom som ťa zle odhadol ale aj ja som bol do 25ky rovnaky ako ty. a potom som sa dosť zmenil - zmenilo ma asi to že som spoznal úplne iných ludí ako dovtedy mal som strašne vela kamarátov a ludia čo ma poznajú teraz mi to ani nechcú veriť že som bol kedysi introvert.
@padlyanjel vidim ze si mi poslala do TS svoje meno a uz som ta nasiel takze mam ta medzi priatelmi... ale to je moj firemny FB... pockaj idem ti napisat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
ale fakt by ma zaujimalo kto z birdzakov je natolko zaujimavy ze by sa mohol venovat tejto praci.