Keď už sú tu ankety že tvoja najobľúbenejšia značka telefónov tak prečo nie aj toto Viem, že väčšina z vás tieto logá pozná, ale dám ich aj sem do komentu...niekomu to možno pomôže
apple ma pekne logo,a su to aj pekne telefony ale uz ich prestanem kupovat lebo momentalne su podla mna najlepsie Samsungy a pekny dizajn nevyvazi slabsi hardware..
@momoglamorous ja osobne mam uz htc hd2 cca 4. rok a nemam ho potrebu menit este ale sice android v nom nemam ale rozmyslam ze si ho tam dam..... ale za tie 4roky mi uz tolko krat popadal na zem a stale funguje bez problemou a povodna baterka, 2-4dni vydrzi po tych rokoch stale, takze nezda sa mi to az tak onicom kvalita....
@mefistofel zato si spokojný lebo tam nemaš android, ja som z htc nebol vobec spokojný a este k tomu sa nedal ovladat v rukaviciach musel som ho ovladat nosom.
@mefistofel neboli vsetky moje a vacsinou to bolo vsetko chyba sw aj to co som mal ja, po update padol cely system a musel som ho cely resetnut
@frano a samsung nie? doteraz kopirovali dizajn iphonu a az SGS3, SGS4 a SGN2 vyzeraju inak...a je to len velka tenka placka...co je potom na nokii jako lopata? ich lumie maju najinovativnejsi dizajn
@kosmiklove o inovativnosti by sa dalo polemizovat.. ich dizajn tiez nie je asi 100% prave ich
jeden koncept dizajnu iphonu, ktore boli zhotovene pred rokom 2007, teda pred oficialnym vydanim 1. iphonu, bol uplne navlas rovnaky, aky maju dnesne lumie..dokument bol pouzity na sude a mal by byt aj volne dostupny niekde na internete, keby si si to chcel kuknut
z toho konceptu napriklad vychadzali aj pri novych ipod nano
@kosmiklove no tak ked nevies updatnut sotf to je tvoja chyba a nie mobilu ja som si normalne spravil update a islo to v pohode. ludia sa casto vyhovarju na software a pritom XY ludi co pouzivl ten soft s tym nemali problem, takze v com bude chyba? v sw alebo v uzivatelovy
a co si odpisal franovy ze samsung kopiroval dizajn iphonu, a to iste sa moze napisat ze iphon kopiroval dizajn htc alebo inym? dizajn sa celkovo da spravit skoro len taky isty, alebo rozdiel uplne minimalny, takze tam sa toho neda spravit vela na jednej malej krabici aby sa dala aj normalne pouzivat...
@trdelniiiq moze byt...nieco som uz o tom pocul...
@mefistofel za prve...s telefonmi viem robit lepsie ako ty takze tie narazky si nechaj pre nejaku lamu a za druhe...telefon ti ohlasi aktualizaciu...potvrdis to...pockas nez to stiahne...das instalovat a cakas kym to vsetko dokonci...ked to dokonci tak si zacnes vsimat divne spravanie telefonu...uz asi 2-3 krat tu bola o tom diskusia a sused co mal to iste htc tak jemu to spravilo tiez...takze bud sme podla teba vsetci jebnuti alebo je htc shit
ja ta len trosku škadlim , ale tak neviem co je na tom takeho zloziteho spravit upgrade softu? ja co som robil zatial tak vzdy sa spravil, nikdy nebol problem neviem co si robil ked sa ti to vzdy takto do....dokazilo
@mefistofel flashol som uz asi desiatky mozno aj stovky telefonov a nikdy som s tym nemal nejaky zasadny problem...update softu priamo v telefone musi zvladnut aj clovek s iq -10...mozno ten update bol vadny ked to spravilo na vsetkych telefonoch...to uz je ale chyba htc ze vypusti update ktory dojebe telefon..
@kosmiklove mozno sa tam malo predtym este nieco spravit alebo si nemal dostatok miesta alebo nieco
ale ked sa jedna o android a tie zaciatky co bol na kazdom mobile dost chybny android tak to bolo uplne normalne a netykalo sa to len htc ale aj inych....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Apple
» servicenummer24.de/wp-content/uplo...
» t3.gstatic.com/images?q=tbn:AN...
@momoglamorous mal som doma asi 5 htc telefonov a vsetky boli napicu mimochodom ty nemas rada android?
@frano a samsung nie? doteraz kopirovali dizajn iphonu a az SGS3, SGS4 a SGN2 vyzeraju inak...a je to len velka tenka placka...co je potom na nokii jako lopata? ich lumie maju najinovativnejsi dizajn
jeden koncept dizajnu iphonu, ktore boli zhotovene pred rokom 2007, teda pred oficialnym vydanim 1. iphonu, bol uplne navlas rovnaky, aky maju dnesne lumie..dokument bol pouzity na sude a mal by byt aj volne dostupny niekde na internete, keby si si to chcel kuknut
z toho konceptu napriklad vychadzali aj pri novych ipod nano
a co si odpisal franovy ze samsung kopiroval dizajn iphonu, a to iste sa moze napisat ze iphon kopiroval dizajn htc alebo inym? dizajn sa celkovo da spravit skoro len taky isty, alebo rozdiel uplne minimalny, takze tam sa toho neda spravit vela na jednej malej krabici aby sa dala aj normalne pouzivat...
ale mam pocit, ze tu par ludi prispieva do ankety s dojmom, ze ide o znacku ich telefonu
@mefistofel za prve...s telefonmi viem robit lepsie ako ty takze tie narazky si nechaj pre nejaku lamu a za druhe...telefon ti ohlasi aktualizaciu...potvrdis to...pockas nez to stiahne...das instalovat a cakas kym to vsetko dokonci...ked to dokonci tak si zacnes vsimat divne spravanie telefonu...uz asi 2-3 krat tu bola o tom diskusia a sused co mal to iste htc tak jemu to spravilo tiez...takze bud sme podla teba vsetci jebnuti alebo je htc shit
ja ta len trosku škadlim , ale tak neviem co je na tom takeho zloziteho spravit upgrade softu? ja co som robil zatial tak vzdy sa spravil, nikdy nebol problem neviem co si robil ked sa ti to vzdy takto do....dokazilo
ale ked sa jedna o android a tie zaciatky co bol na kazdom mobile dost chybny android tak to bolo uplne normalne a netykalo sa to len htc ale aj inych....