@jantebont no, tak či onak, čo sa fotenia týka, vybrala by som si Bratislavu, lebo ju poznám vcelku fajn na to, aby som ju zachytila zaujímavejšie než som schopná zachytiť trebárs Budapešť.
budapešť ma láka, mňa láka všetko, kde som ešte nebola veď preto som hlasovala za B.
viedeň nemám rada, lebo je veľká, pravouhlá, chladná, a bola som tam x krát a vždy sa niečo posralo má proste zlú auru ale tak zase chodím tam kvôli kultúre. tie výstavy mi stoja za to, aby som prekonala averziu voči viedni ako takej + ešte sa musím dostať k tomu hunderwasserovmu domu
s Bratislavou som vcelku spokojny pokazit to vedia iba ludia, Budapest moze byt pekna ale tam by som asi nikomu nerozumel, Vieden je zaujimava ale tiez si s domacimi moc nerozumiem, Praha je pekna a velka po Bratislave asi jednoznacna volba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Či to už nie je stredná Európa?
budapešť ma láka, mňa láka všetko, kde som ešte nebola veď preto som hlasovala za B.
viedeň nemám rada, lebo je veľká, pravouhlá, chladná, a bola som tam x krát a vždy sa niečo posralo má proste zlú auru ale tak zase chodím tam kvôli kultúre. tie výstavy mi stoja za to, aby som prekonala averziu voči viedni ako takej + ešte sa musím dostať k tomu hunderwasserovmu domu
inak by som sa siel pozriet do Amsterdamu, aj ked to nie je stredna europa...