@salora ja nechapem jej fyziologiu. Ma asi stvoritu bradu, ale ruky aj nohy tenucke, brucho jak sud piva, prsia ako moj dedo. Vazne, nerad sudim ludi podla vzhladu, ale jej telo ma fascinuje z biofyzikalneho hladiska!
@salora martinku som asi pred dvomi rokmi viezol na favorite a zdochol nám motor na žabokreckom kopci (žabokreky nad nitrou) to je len taká zaujímavosť a vtipná historka na ten večer si budem pamätať asi už navždy
ona je strašne v pohode a človek sa s nou staršne nasmeje
@carpathian podobne... nechápem, ale nie je vylúčené, že trpí nejakou poruchou štítnej žľazy... ale jej zmysel pre nevkus, to už je úplne iná kategória...
@melancholik no neviem, môže byť... aj keď si nie som istý, či to "nasmiatie" je s ňou alebo na nej... teraz myslím všeobecne, nie konkrétne teba
@ps102 to je zbytočné proste môj otec s jedným kamošom organizovali u nás v PE akciu kde zavolali aj martinku s mamou a ja som martinku aj s otcom potom na aute prepravoval do susednej dediny kde išla na ďalšiu akciu a pol hodinu sme zostali trčať na kopci kým pre nás niekto prišiel akože dosť vtipná situácia to bola aj bez toho benzínu
@salora vtedy to bolo oboje no na tej akcii si z nej ludia neustale robili srandu ...bola tam taka časť kde jej publikum pokladalo otázky a ona na ne odpovedala, ale fakt hnusne si ju doberali ale ona to brala s humorom
mne tieto blogy pripadaju tak precenovane... ale obcas si ich rada pozrem a dost dobra je ta, co ma blog Glam & Glitter, ci ako sa vola a to dievca je nejaka Tamara tusim, Kenza sa oblieka dobre, ale neviem preco mi nie je moc sympaticka a este mam aj rada slovensky blog Danyshe
@melancholik nepoznám ju osobne, nechcem ju súdiť, možno nie je ani duševne celkom ready, ale mne príde neuveriteľne vymletá a nevzdelaná... a takí ľudia sa mi od prírody dosť hnusia, aj keby boli stelesnením antickej krásy..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Mám rád redheadky
ona je strašne v pohode a človek sa s nou staršne nasmeje
láska č. 2 Jaglever
@melancholik no neviem, môže byť... aj keď si nie som istý, či to "nasmiatie" je s ňou alebo na nej... teraz myslím všeobecne, nie konkrétne teba
@salora
a tu je dôkaz páni nech nevyzerám ako bájkar ten moderátor čo to uvádza je môj otec
aj ked ona je uz ina liga ako dievcata ktore maksimalne pridavaju svoje fotky na lookbook, ale predsalen je aj blogerka
» struttlamode.blogspot.sk/...