Vy ste tiez dobre hovada, ze ste to nechali akurat tak na polovicu!
Kazdopadne ja som sa pytala na to, ktore ano. Z coho je hadam jasne, ze pokial sa vam nepacia, je mi vas nazor uplne na prd
@Carya ja som taka svihnuta ze by som bola schopna ich nosit aj na prechadzku so psom...
Oboje su neuveritelne krasne, pre mna, ale zacinam vazne premyslat nad cislom dva (paradoxne prvy obrazok) tiez, pretoze su na druhej strane zaujimavejsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
98 komentov
2.
Kedze sa mi zda ze su tu ankety coraz blbsie tak to aspon zneuzijem vo svojprospech a vyriesim dilemu
uz by to mohlo ist tadida
Kazdopadne ja som sa pytala na to, ktore ano. Z coho je hadam jasne, ze pokial sa vam nepacia, je mi vas nazor uplne na prd
@Carya ja som taka svihnuta ze by som bola schopna ich nosit aj na prechadzku so psom...
Oboje su neuveritelne krasne, pre mna, ale zacinam vazne premyslat nad cislom dva (paradoxne prvy obrazok) tiez, pretoze su na druhej strane zaujimavejsie
@Narazuvzdornaa ano ale tak obe maju tak isto vysoky podpatok, takze tak
@Smrtkavruzovom Barbora prehodnot svoju orientaciu