akurat som skusala mostik a som si skoro krk vykrutila, nohy zlomila, ale z vypatim seckych sil som ho zvladla na jednicku.... dobre tak teda na dvojecku...
moscík viem pekne zo stoja a aj sa z neho postavit potom ....šnúru som kedysi skoro vedela (chýbalo mi nejak 5 cm), a čo sa týka stojky tak neviem.....keď som sa pár krát pokúšala spraviť mlynské koleso, tak som vždy skončila v stojkovej polohe a zasekla som sa tak
Ked som chodila na tanecnu, vedela som vsetky, ale trening je dolezitejsi nez nejaky potencial, cize uz to neviem...maximalne nejaky mostik, lebo na ten netreba ziadne osobitne roztahovanie, ani drzanie tela a kondicku, staci mi moja hypermobilna chrbtica.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ale vedela som aj šnúru a špagát,keďže som chodila na gymnastiku,ale už som to "zabudla"
a vedela som aj padať tak, ako sa má, možno by som si ešte spomenula
šnúrušpagát - obe in progress
stojku asi nie ani sa o to nepokúšam ale stoj na hlave katždý deň
mlynské kolo som kedysi vedela
pri kotuli sa bojim že si väzy zlamem, a keď ho idem spraviť väčšinou spravím stojku
a tak, celkovo sa vždy pri tom bojím že sa zabijem, lebo vždy to nejak čudne dám
a strašne moc chcem vedieť šnúru ale nejde mi tooo ale keď to ukazujem opitá tak sa vždy najviac roztiahnem, nerozumiem, že prečo je to tak
mlynske kolo s jednou rukou vo vrecku
neviem co je ''šecky''
Stojku na rukách - 3-8 sekúnd
Salto- na chrbát
Mostík zhora - kedysi
Výmyk - s odrazom
Mlynske kolo - tak čudne
Nožnice cez hrazdu
A šplh po lane, po tyči nijak
A roznožku a skrčku