Dishydrózu som si musela diagnostikovať sama, keďže moja kožná vôbec nevedela, čo to je Príčiny vzniku nie sú známe, obvykle sa však objavuje sezónne a predpokladá sa vplyv psychologických faktorov, stresu, ...
Atopický ekzém mi bol diagnostikovaný ako neurčitá dermatitída, potom zas inde mi to diagnostikovali ako netypický atopický ekzém.
Impetigo som mala v detstve a bola som kvôli tomu aj 2 týždne hospitalizovaná, no doliečovanie bolo ešte potom niekoľko mesiacov.
Psoriaza mi prichadza a odchadza, tak sa stale strevame. Ale teda to impetigo bolo peklo. Stale neviem ako, kde a preco som to chytila, najprv som si myslela, ze sa mi tak zhorsila ta psoriaza tak som si na to davala kortikiody, to potom skoro kozna odpadla . Zostali mi z toho flaky, nastastie to nie je moc vidiet.
A teraz ako znovu citam moznosti som si vsimla ze je tam aj Rosacea. ja mam sice Kuperozu(z tej sa zevraj moze casom stat Rosacea), ale nenapisala som ju v @3. A tu zas mala moja mamka!
mala som dyshidrozu na bokoch prstov minuly rok v najvacsich teplach v zahranici
a tento rok to iste
ale vzdy to po par dnoch preslo
davam si vtedy antihistaminika
aaa potnicky ale s tym fakt neviem co mam robit. nic nepomaha
Ked sa poprhlim to sa rata ako ta alergicka reakcia ze? a inak okrem takych beznych co mal asi kazdy ako nejaku zimu na perach alebo vyrazky, kiahne a podobne mam velmi citlivu kozu ako batola porezem sa aj neporezatelnym strojcekom na holenie, hned sa mi urobia otlaky, pluzgiere a tak
Atopický ekzém mám od detstva.
A dala som aj lokálnu alergickú reakciu, aj keď neviem či sa to označuje ako lokálna - 3x sa mi stalo že sa mi urobili pľuzgiere po celom tele, svrbelo to strašne a rástli mi pred očami, musela som ísť vždy na pohotovosť na injekciu a potom to prešlo. Vraj alergická reakcia asi na nejaké jedlo, ale pritom ani raz som nejedla niečo čo nejem aj bežne.
Impetigo bolo otrasné, plus mala som ho počas dosť horúceho leta, takze o to nepríjemnejšie.. a ak sa ráta ako dlhodobý kožný problém aj akné, tak aj to
Moja pokozka je jak detska prdelka. Ale na pravom malicku na nohe mam nejaky ekzem, ktory sa prejavi tak raz za 1-2 roky ked v "zime" prechadzam zo slapiek na tenisky. Vzdy to polejem alpou a potom je zase dobre.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Atopický ekzém mi bol diagnostikovaný ako neurčitá dermatitída, potom zas inde mi to diagnostikovali ako netypický atopický ekzém.
Impetigo som mala v detstve a bola som kvôli tomu aj 2 týždne hospitalizovaná, no doliečovanie bolo ešte potom niekoľko mesiacov.
Dajte prosím hviezdičku tuto, ja som si ju pomýlila s rosaceou :/
a tento rok to iste
ale vzdy to po par dnoch preslo
davam si vtedy antihistaminika
aaa potnicky ale s tym fakt neviem co mam robit. nic nepomaha
A dala som aj lokálnu alergickú reakciu, aj keď neviem či sa to označuje ako lokálna - 3x sa mi stalo že sa mi urobili pľuzgiere po celom tele, svrbelo to strašne a rástli mi pred očami, musela som ísť vždy na pohotovosť na injekciu a potom to prešlo. Vraj alergická reakcia asi na nejaké jedlo, ale pritom ani raz som nejedla niečo čo nejem aj bežne.