Takze mam tazku dilemu a kedze nejde o malu invseticiu tak sa opytam vas, mozno informovanejsich v tomto ohlade...chcem si kupit novy mobil ale neviem aky, do uzsieho vyberu sa dotstal HTC desire a samsung galagy s..viete mi napisat ktory je podla vas lep
Samsungy maju vo vseobecnosti na chuja konstrukciu, raz ti to padne na zem a uz je problem. Dotykove displeje ci uz rezistivne, alebo kapacitne sa u nich ovladaju velmi zle, i ked sa to snazia kompenzovat aspon peknymi kontrastnymi farbami. Klavesnice sa zvyknu pocase kazit a s fotakmi tiez nemam dobre skusenosti. Nech by do Galaxy natrtkali hocijake ficury, osobne by som siahol po osvedcenej kvalite a tou je jednoznacne HTC. A cena je v pripade Desire taktiez priaznivejsia (rozdiel 100 evry)
Desire ma podla mna dve nevyhody: Pri slnku na displeji nič nevidis a nema realne tlacidlo na fotak.Galaxy S ma problem na displeji odstraneny, kedze disponuje super AMOLED displejom. A myslim, ze ma aj tlacidlo na fotak, kedze dokaze aj nahravat HD videa.
O odolnosti HTC sa vyjadrovat nebudem, to ze je z gumy moze robit vyhodu akurat banikovy nie mne. Mne telefony nepadaju, hlavne nie za 300e a viac
A so znackou SAMSUNG som bol vzdy spokojny. Cize u mna jednoznacne Galaxy S.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
pokial sa ti nepacia len elegantne Sony Ericssony tak ti nemam co poradit
Súhlas s @9 .
O odolnosti HTC sa vyjadrovat nebudem, to ze je z gumy moze robit vyhodu akurat banikovy nie mne. Mne telefony nepadaju, hlavne nie za 300e a viac
A so znackou SAMSUNG som bol vzdy spokojny. Cize u mna jednoznacne Galaxy S.