@grietusha Klimáček ešte napísal Námestie Kozmonautov (túto jedinú som čítala) (minimálne, z prózy), a písal pod pseudonymom Peter Doktorov - ale tam neviem, či napísal najprv hru a potom knihu alebo naopak. Ale to je asi známe.
K ankete - asi najradšej toho Klimáčka, ale nemám tých autorov prečítaných všetkých.
@grietusha Áno, áno, pripadajú mi ako takí detskí päťdesiatnici (alebo koľko to majú) Kiež by som si aj ja v ich veku mohla kresliť komiksy a živiť sa tým.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
iba maraia poznam,aj to si nie som isty ci nahodou nie je madar
osobne mám rada naturizmus (mala by som si pridať Tri gaštanové kone na zoznam toho, čo chcem prečítať)
(slovenská romantická próza. Dokopy dvaja autori. Äääää)
@jantebont
K ankete - asi najradšej toho Klimáčka, ale nemám tých autorov prečítaných všetkých.
čo mi pripomína, že do môjho súčasného slovenského top jednoznačne patrí Dušan Taragel.
A potom poznám ešte román Námestie kozmonautov, to je asi v roku 2006, tiež celkom uspešná kniha.
Ale Klimáček napísal aj rozprávku a ešte aj viacej románov, ale názvy som už zabudol.
Čo si pamätám(posledné dva roky) tak od žijúcich Slovenských autorov som čítal len Banášov Kód 9(nepáčila sa mi) a Zastavte Dubčeka(skvelá).