ja si uz ani nepamatam pesnicky z tohto roka
aleeeeeee urcite medzi naj slovenskej hudby (hlavne v lete patri od Zenitu -MILUJEM A RAD JU MAM ci jak sa to vola, ze milujem a rad ju mam, chcem s nou zit a preto hraaaam...to co viem...
@haluz777 až na to, že ten Kazančok je prevzatý od Alexandrovocov. Podľa mňa žiadna skladba si nezaslúži takéto ocenenie, pretože od roku 2000 na nejaké ýnimky je hlboký úpadok hudby. Zlaté 60. a 70. roky:/
popová kissed girl? neviem, nezájem
u mňa tohto roka je na prvom mieste Shylina by Livim´s Blues, a album roka jendoznačne Underworld (nie je to soundtrack k filmu); ku koncu roka sa mi začala páčiť skupina Trading Yesterday, ťažko sa od nich zháňajú songy
Morandi - Angels, Sugababes - Denial,Desmod - Vyrobená pre mňa, Du hast den schonsten arsch der Welt,karel Gott ft. Bushido - Fur immer jung,Amy MCDonald- This is the life,Beyonce-If I were a boy,Code Red- Kanikuly,David Guetta,Infinity,Katy Perry - Hot& cold,I kissed a girl,Lenny Kravitz-I ll be waiting,Linkin Park - Leave out all the rest, Secondhand Serenade - Fall for you,Madonna - Miles away,Lieskovksky- Elenya,Tomi - Baby get down
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ja si uz ani nepamatam pesnicky z tohto roka
aleeeeeee urcite medzi naj slovenskej hudby (hlavne v lete patri od Zenitu -MILUJEM A RAD JU MAM ci jak sa to vola, ze milujem a rad ju mam, chcem s nou zit a preto hraaaam...to co viem...
Panic!At The Disco - Nine In The Afternoon
Jediná pesnička čo majú gut!
u mňa tohto roka je na prvom mieste Shylina by Livim´s Blues, a album roka jendoznačne Underworld (nie je to soundtrack k filmu); ku koncu roka sa mi začala páčiť skupina Trading Yesterday, ťažko sa od nich zháňajú songy