pardon pardon, nemám veľmi v obľube rohaté gesto a už vôbec nie uniformy, skôr takto by to malo byť.
tiež by som zo svojho výberu zrejme vylúčil už aj "dvojku" a napokon aj "jednotku" a vôbec, nič sa mi tu nepáči, tá fotografia ma desí, sú ako jeden muž, nepáči sa mi, že prispievam do tohto fóra, idem preč.
jaaaj, ved to bolo myslene nadnesene... urcite som tym nechcel povedat, ze pekne zeny su len v jednej rase. len ked si tu spominala ten rasizmus, tak som chcel k tomu nieco napisat...
ale ak sa tym mame vazne zaoberat, tak je jasne, ze 1 je cernoska a 5 aziatka (zrejme Japonka).
2, 3, 4, 6 su europskeho typu, to je pravda... avsak aj tam by sa dalo povedat, ze 3 je cisto nordicky typ, 6 je nordicky typ s miernym baltskym vplyvom, 4 je cisto alpinsky typ (okruhla tvar, hnede vlasy) a 2 je nordicko-alpinsky typ.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
inak, nemám rád uniformy a už vôbec nie rohaté gesto (mimochodom, dosť protikladné záležitosti)
"1" a "2" pôsobia prirodzene a celkom roztomilo,
ostatné sa tvária, akoby ich niekto ovial použitým toaletným papierom a nechcú pokaziť záber
a/alebo vypatlane pózujú.
tiež by som zo svojho výberu zrejme vylúčil už aj "dvojku" a napokon aj "jednotku" a vôbec, nič sa mi tu nepáči, tá fotografia ma desí, sú ako jeden muž, nepáči sa mi, že prispievam do tohto fóra, idem preč.
a chalani by sa tam nenašli?..............filip
@44 to možno v dalšej diskusii.
keby clovek chcel byt fest rasista, tak by povedal, ze len 3 alebo 6, prinajhorsom 2...
jaaaj, ved to bolo myslene nadnesene... urcite som tym nechcel povedat, ze pekne zeny su len v jednej rase. len ked si tu spominala ten rasizmus, tak som chcel k tomu nieco napisat...
ale ak sa tym mame vazne zaoberat, tak je jasne, ze 1 je cernoska a 5 aziatka (zrejme Japonka).
2, 3, 4, 6 su europskeho typu, to je pravda... avsak aj tam by sa dalo povedat, ze 3 je cisto nordicky typ, 6 je nordicky typ s miernym baltskym vplyvom, 4 je cisto alpinsky typ (okruhla tvar, hnede vlasy) a 2 je nordicko-alpinsky typ.
» en.wikipedia.org/wiki/Nordic_rac...
» en.wikipedia.org/wiki/Alpine_rac...
naozaj som nemal v umysle takto to rozoberat, ale ked si to uz nadhodila... neber to v zlom