@magorka teraz by som si to musel prečítať znova aby som si urobil poriadny názor... ale ja som počul baptistov ako veľmi hovorili o Narnií a jej posolstve, preto mi to tak udrelo do hlavy.
Teraz mi to už ale príde moc detské, neviem či by som to vedel prečítať
@vive je to možné, ja som baptistov nepočula...a ani nechcem, nechcem aby mi náhodou ovplyvnili moju lásku k Narnii....síce nemyslím, že by sa im to podarilo, ale riskovať to nebudem
no a možno je to trošku detské, ale príbeh je to skvelý
@vive čo ja viem, teemné hmoty ma až tak za srdce nechytili....možno prvá časť, ale....no ja neviem, proste až tak sa mi to nepáčilo ...ale Mulefovia sú skvelí
@vive to hej....ale tak čo ja viem...prvá časť sa mi páčila, druhá ani nie....a tretia tak spolovice ....ako je to skvelý nápad a všetko....ale čítala som už aj (pre mňa) lepšie knihy
čítal som zatial čarodejníkov synovec a lev,šatník a čarodejnica.... filmy som videl všetky tri,ale môžem povedať,že najlepšie filmy v mojom živote to boli.... neskutočne som sa na to namotal...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
A Čarodejníkov synovec mal jednoznačne najlepšiu atmosféru
čľachtavec
a posledný boj je tiež skvelý. hlavne ten koniec
Teraz mi to už ale príde moc detské, neviem či by som to vedel prečítať
no a možno je to trošku detské, ale príbeh je to skvelý
radšej mám Temné Hmoty, to je lepšie fantasy