to sú teda veci bez ktorých by som nevedel žiť mňa toto absolútnen zaujíma kto koho videl, za prvé mi to bude prd platné, za druhé načo, aby so msa chválil?
ja som raz išiel električkou v BA s byvalou a oproti nam v zadu v električke sedel mark zuckerberg a mal batoh v ruke a keď osm sa nanho zadival tak sa namna pozeral a odvracal zrak, akoby nechcel aby som sa nanho pozeral keď som to povedal bývalej tak ona že ,,kto?,, vôbec nevedela kto to je ... a dodnes neviem či to bol on alebo len jeho verný duplikat (naozaj sa strašne podobal)
Noah Scott Ellenwood (mám aj venovanie 8) )
Na Pohode bolo dosť zahraničných celebrít, ale Boh vie, jak sa volajú
Enrique a to tá jak sa volá Sherzigner či jak, čo tento rok na MTV boli Možno ešte daký týpci, no nezabudnem na Jerarda Depardie, či ako sa píše To je PÁN!
Ale osobne som viac šťastnejšia z toho, že som videla cz-sk skupiny, hercov a podobne, lebo ich mám jednoducho radšej
Michaela Douglasa, jeho zenu tu Ketrin a deti raz v Dubrovniku, ale to boli fakt z dialky, máme takú paparazzi fotku ale jednu. Potom tam uz boli plno ľudí. Ale bol to isto on, aj dakde v nejakom časopise ptm sa písalo, ze tam bol.
Gary Moore, Bob Dylan, kadejakých hokejistov co hrali v steel arene, Ivo Toman , skupina Movits a mnoho iných hudobnokov, par politikov, sefov veľkých firiem aaaaatd.
aj Ivana Palúcha som videl. ale on nevidel dvere, ktoré som nechal otvorené na kúpeľni a spôsobil som mu hrču na čele (Ivan Palúch je herec, ktorý hral v mnohých filmoch a hral napr. Adama Šangalu)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
Na Pohode bolo dosť zahraničných celebrít, ale Boh vie, jak sa volajú
Enrique a to tá jak sa volá Sherzigner či jak, čo tento rok na MTV boli Možno ešte daký týpci, no nezabudnem na Jerarda Depardie, či ako sa píše To je PÁN!
Ale osobne som viac šťastnejšia z toho, že som videla cz-sk skupiny, hercov a podobne, lebo ich mám jednoducho radšej
no a ešte veľa peckových pilovtov na SIAF a podobných akciách, ale neviem či sa počítajú za celebrity
davno som pil s Horkyzakmi pri Pocuvadle, a s Palom Hammelom
no co viac :happy: :letim:
zo Slovenských som videla celkom dosť
a božského Káju som videla! ^^
a hociako rozmýšľam, už ma nikto nanapadne a slovenských sa mi nechce