Do McDonaldu ale len pre ten zážitok V Ba pri divadle je dole ešte časť na sedenie....nechápem skoro nikdy tam nikto nie je. Tak si vždy sadneme s jednou kúpenou vecou(aby sa nepovedalo) k weckám a pobavene pozeráme akí sú tí ľudia blbí Minule sa to jedna ženská snažila podliezť a zasekol sa jej tam zadok Asi 2 min. sa odtiaľ nevedela dostať, fakt som myslela, že sa pocikám
A tak baví ma to tam, pretože tím ľuďom treba ukázať ako elegantne pootočiť tú tyčku a prejsť a nevyhadzovať 50 centov
njn ani ja nechápem toho smajla v poslednej možnosti... ak už nejaký fast hnoj.. tak ked tam dám dva eura mi daju trikrát väčší burger ako v mc donaldpičovine
Ale ináč v McDonalde, BK aj KFC si viem niečo dobré vybrať, v ázijských bistrách tiež. Pizza Hut je nechutná, to okolo pizze ani neprešlo. A ryby ani sushi nemám rád.
ani ja nejedavam , okrem McD som nikde inde nebola, vlastne raz to bolo tusim Subways ci co po Pohode prisla tepla polievka v endelu na obed dost vhod a pizza bola dobrá tiez, takze inak nic.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
.
.
.
.
.
dal by som si (ach)
A tak baví ma to tam, pretože tím ľuďom treba ukázať ako elegantne pootočiť tú tyčku a prejsť a nevyhadzovať 50 centov
Ale ináč v McDonalde, BK aj KFC si viem niečo dobré vybrať, v ázijských bistrách tiež. Pizza Hut je nechutná, to okolo pizze ani neprešlo. A ryby ani sushi nemám rád.
NAJVIAC FASTFOOD!