@ohavnost tak je toľko lepších...okrem spomínaných aj Obušku z pytle ven! Dařbuján a Pandrhola, S čerty nejsou žerty, Jezerní královna... fakt hocičo okrem tejto rozprávky!!!
@mcvpn Pyšnú princeznú som práve chcela spomenúť... aj Šílená sa celkom dala, hlavne niektoré pesničky, ktoré doteraz vyhukujem (s mojou špatnou češtinou a absolútnou neschopnosťou spievať)
a možno aj Stvoření světa, ak tam môžme zarátať aj kreslené rozprávky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
A potom ešte Byl jednou jeden král som mala vždy vcelku rada
Hrátky s čertem asi
a z tých tvojich vymenovaných sa mi nejak extra nepáčila ani jedna...
ja radšej už vyššie spomínané Šmankote babičko čaruj!, Lotrando a Zubejda, Princezná so zlatou hviezdou na čele, Princ a večernica
no Princezná ze mlejna 2 sa mi už tak nepáčila
Princezná so zlatou hviezdou na čele, Princ a večernica sú celkom dobré, no
Dunu si už kukol?
aj Z pekla štěstí bolo dosť odveci aj čert ví proč, či tu nemám nadávať na rozprávky?
Z pekla štěstí tak isto chujovina a čert ví proč som nevidela
čert ví proč ani neodporúčam
Fimfárum je ešte celkom dobrá česká rozprávková séria
Nesmrtelná Teta, Vták Ohnivák
jj, Nesmrtelná teta bola dobrá, tú mám rada, ale Vtáka ohniváka som nevidela (o iných vtákoch nehovorme
problém je, že ja poznám veľa rozprávok, len neviem ako sa volajú
Vták Ohnivák je celkom dobrá rozprávka( nehovorím
alebo ešte Kouzelný mešec, toto je asi tak všetko, čo aspoň priemerné ponúka česká/československá rozprávková kinematografia
ten som tiež nevidela... oni majú dobré rozprávky aj také tie krátke, čo dávajú poobede, ale to fakt neviem ako sa volajú
to je také, no úsmevné
jaj také tie televízne inscenácie s kulisami, čo vodovkami farbili? viem, takú dobrú som ešte asi nevidel
Za humny je drak
O statečném kováři, tam mali pekné budzogáne
a celkom sme zabudli na Cisářova pekaře a pekařova císaře , tú tiež ľúbim
no to nepovažujem veľmi za rozprávku, je to také dospelé...
skôr sa mi zdá divné, že Pyšnú princeznú alebo šialene smutnú princeznú nikto nespomenul
a možno aj Stvoření světa, ak tam môžme zarátať aj kreslené rozprávky
Stvoření světa je super, ja by som k rozprávkam zaradil aj Cesta do praveku, no ono to tam zaradené nie je :/
to som nevidela tú cestu (a mám taký dojem, že dostaneme dnes vynadané za toto tu
Cesta do praveku je česká klasika! Preboha!!