skleneny zvon od sylvie plath
alebo tak vravel zarathustra/ecce homo od nietzscheho
hocijaku od remarqua (ak mas rada vojnovu literaturu)
dvojnik od dostojevskeho
atd
@mickeymouse010 ja som práve na ňu počula, že z Greenoviek je najhoršia resp, nič moc tak sa trochu obávam @alaska od remarqa som čítala Na západe nič nové a páčilo sa mi to ....ale keďže žiadnu z odporúčaných kníh doma nemám tak sa predsa len pustím do jednej z tých čo som napísala
@limetka96 Každému vyhovuje niečo iné, ja som na Greena nikdy nepočula nič zlé, ba naopak, a patrí medzi mojich najobľúbenejších autorov. A keď nechceš začať ňou, podľa mňa Waris, od nej som čítala autobiografiu, a dosť dobrá bola.
@mickeymouse010 tak ako ja mám Greena rada a prečítala som zatiaľ všetky jeho knihy a všetky sa mi doteraz páčili a úprimne povedané myslím si, že sa mi bude páčiť aj táto, len hovorím čo som o nej počula a od Waris som aj ja čítala Púštny kvet a ďalšie 4 knihy na mňa čakajú od nej
@limetka96 Wau, ty si aká knihomoľka
Neboj, bude sa ti páčiť! Green nikdy nesklame!
Tiež som od Waris čítala Púštny kvet a z tej série kníh ho považujem za jej najlepšie dielo.
@mickeymouse010 tak rada čítam ale zase neber to tak, že celé dni strávim s nosom v knihách a nič iné nerobím .... no zatiaľ som od Waris prečítala 2 a určite sa mi viac páčil Púštny kvet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Okrem toho, skvelý autor je to :-S
alebo tak vravel zarathustra/ecce homo od nietzscheho
hocijaku od remarqua (ak mas rada vojnovu literaturu)
dvojnik od dostojevskeho
atd
@alaska od remarqa som čítala Na západe nič nové a páčilo sa mi to ....ale keďže žiadnu z odporúčaných kníh doma nemám tak sa predsa len pustím do jednej z tých čo som napísala
Neboj, bude sa ti páčiť! Green nikdy nesklame!
Tiež som od Waris čítala Púštny kvet a z tej série kníh ho považujem za jej najlepšie dielo.