Tak my máme v rodine len ASUS karty, nVidie, a neodpálili sa zatiaľ, ale s Gigabyte nemám zlé skúsenosti, tú som kupoval kamošovi. A EVGA nepoznám. Ale odporúčam ASUS.
Ani jednu, pockaj si, kym vyrobcovia zacnu tie grafiky osadzat nereferencnymi chladicmi. Potom by som urcite siahol po MSI hawk co je top chladenie a top suciastky.
S nereferenčnými mám dosť negatívne skúsenosti (mal som Gigabyte GTX 580 SuperOverclock), takže skúsim opäť referenčnú (mal som dve, GTX 260 a GTX 570, druhá bola ale dosť hlučná, no skúsenosti s oboma hodnotím ako v celku pozitívne). Chladič znesie výrazné pretaktovanie, ale časom asi dokúpim nejaké lepšie chladenie, možno aj vodu.
Nakoniec som objednal EVGA, chcem ju vyskúšať, mám z nej dobrý pocit a myslím, že v zahraničí je veľmi obľúbená, to len u nás je málo rozšírená a väčšina výrobcov ju ani nepredáva.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
S nereferenčnými mám dosť negatívne skúsenosti (mal som Gigabyte GTX 580 SuperOverclock), takže skúsim opäť referenčnú (mal som dve, GTX 260 a GTX 570, druhá bola ale dosť hlučná, no skúsenosti s oboma hodnotím ako v celku pozitívne). Chladič znesie výrazné pretaktovanie, ale časom asi dokúpim nejaké lepšie chladenie, možno aj vodu.
Nakoniec som objednal EVGA, chcem ju vyskúšať, mám z nej dobrý pocit a myslím, že v zahraničí je veľmi obľúbená, to len u nás je málo rozšírená a väčšina výrobcov ju ani nepredáva.