Celé zadanie:
1. práca 3,25€ /h - 30 h týždenne v kolektíve debilov, o 1 rok možný postup 3,35€ /h
2. práca 3,00€ /h - 35 h týždenne v kolektíve milom, o 1 rok možný postup 3,20€ /h s väčšou zodpovednosťou, o 2 roky možný postup 3,35€ /h
Podstatné je dodať, že 30 h a 35 h týždenne by sa nedvíhalo.
1. práca ponúka viac na hodinu, menej hodín, zlý kolektív, buzerácia
2. práca ponúka menej na hodinu, viac hodín, dobrý kolektív, zodpovednosť
Prepáčte, že sa mi to nevošlo do ankety, nevedel som ako to zareaguje na dlhé texty.
Určite by som si vybral lepší kolektív, čiže dvojku....hodiny a eurá sa vykompenzujú. 35h týždenne práce nie je vôbec veľa. Možný postup je vždy len možný, ale dobrý kolektív je vždy základ.
Akože, silne pochybujem, že by som sa po momentálnej rozmaznanosti mojou úžasnou šéfovou kvôli 3 eurám na hodinu vykokotila z postele, ale čokoľvek lepšie, než kolektív debilov...
@savvym tak ja neviem, aka mzda je u pokladnikov, aka mzda je mimo ba, celkovo ma trapi mzda len v sfere, v ktorej pracujem ja a v geografickej oblasti, kde sa vyskytujem.
ALE neviem ti na to prikyvnut, ze minimalna mzda by mala byt taka alebo taka. jedna vec je, ze slovensko je pozadu, druha vec je, ze pokial chces zvysovat a zvysovat mzdu pri AUTOMATIZOVATELNEJ praci, je to len otazka casu, kedy bude lacnejsie ta nahradit robotom. ludia by si mali uvedomit, ze niektore veci, co robia, nie su zas take narocne a zasluzne a ze si nezasluzia mzdu len za to, ze existuju.
cim zdoraznujem, nechcem povedat, ze 3 eura nie su malo. su. lenze keby som robila blbu pracu, tak by som za nu neocakavala velke financne hodnotenie. preto som sa niekam vypracovala a nepotrebujem veci zvalovat na malu minimalnu mzdu. a to este stale pracujem na sr.
@makova_strudla Vykladanie tovaru v obchode....neni šanca automatizácie....ak by to neznamenalo kompletné prestavanie obchodu....a je to jednoduchá vec. Učiteľ na hudobnej škole na Slovensku...a jééé, ešte chcem povedať, že existujú aj mestá mimo brátislávky néééé
našťastie nemusím ani v zlom ani v dobrom kolektíve makať za almužnú....
hanba podnikateľom, vlastne tejto zlodejskej červenej vláde....
ktorí ožobračilí ľudí a tí musia ich robiť otrokov a poskokov do cudziny aby si mohli dovoliť dom, posrané auto a nejaký čas trocha na úrovni žiť...
....
@marcello1111 keď som oznámil, že odchádzam pracovať do zahraničia vedúcemu, smial sa, že ma zderu ti kapitalisti, som si pomyslel, že to čo mi robil on a spol bolo co ak nie zdieranie. Celý náš kolektiv tam bol nasraný na vedenie, na porade si vypočuli a ignorovali svojich podriadených.
@hoperpohroma isteže, zober si, že ja som zo stredného Slovenska a agentúry sa nastali všade, takže skúsenosti som naberať cez ne v brigáda ch, potom v poriadnej práci dostanem 2,2 na hodinu a išlo o namáhavu robotu, odchádzal som odtiaľ trocha na rýchlo, lebo som mal bolesti chrbta, kým som bol ešte celkom zdravý, pracovné oblečenie sme dostali po pol roku a proste neskutočná práca za ktorú by mali dávať povinné 3 eurá. To ci sú lemry a neoplatí sa im toľko dávať je na zváženie vedúcich a mali by vybrať lepších zamestnancov, pripadne ich lepšie vytrenovat, však aká tam je nezamestnanosť, pracovné zdroje sú.
Keby tam boli väčšie rozdiely.
toto je jasná voľba radšej odpracujem o pár hodín viac a budem mať o pár drobných menej no budem sa tam cítiť o niečo lepšie.
Keby bolo povedzme 4,50e/hod a 25 hod. týždenne tak by som sa dlho rozhodoval.
@savvym prapac no, ja s tymto neviem sucitit. si mlady clovek, mas internet, vzdelavaj sa, pracuj mozgom, zarabaj radovo viac. dnes sa uz neda povedat, ze by ti nieco realne branilo. zodierat sa za 2 ci 3 eura sa ani neoplati, lebo tvoje zdravie ma kus vacsiu cenu.
tieto zahraničné firmy, kľudne by mu mohli dať aj 6€ na hodinu a boli by ziskový, to niesu slovenskí podnikatelia, veľa z nich má daňové úľavy a stát im preplatí aj mzdy, keď zamestnajú uchádzačov... on robí viac-menej na nemecké akcie. Predpokladám že sú to Nemci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
1. práca 3,25€ /h - 30 h týždenne v kolektíve debilov, o 1 rok možný postup 3,35€ /h
2. práca 3,00€ /h - 35 h týždenne v kolektíve milom, o 1 rok možný postup 3,20€ /h s väčšou zodpovednosťou, o 2 roky možný postup 3,35€ /h
Podstatné je dodať, že 30 h a 35 h týždenne by sa nedvíhalo.
1. práca ponúka viac na hodinu, menej hodín, zlý kolektív, buzerácia
2. práca ponúka menej na hodinu, viac hodín, dobrý kolektív, zodpovednosť
Prepáčte, že sa mi to nevošlo do ankety, nevedel som ako to zareaguje na dlhé texty.
a nehovorim, ze som nerobila nikdy za tri, ale aktualne je to malo. pokladnici mavaju bezne 4,5-5
ALE neviem ti na to prikyvnut, ze minimalna mzda by mala byt taka alebo taka. jedna vec je, ze slovensko je pozadu, druha vec je, ze pokial chces zvysovat a zvysovat mzdu pri AUTOMATIZOVATELNEJ praci, je to len otazka casu, kedy bude lacnejsie ta nahradit robotom. ludia by si mali uvedomit, ze niektore veci, co robia, nie su zas take narocne a zasluzne a ze si nezasluzia mzdu len za to, ze existuju.
cim zdoraznujem, nechcem povedat, ze 3 eura nie su malo. su. lenze keby som robila blbu pracu, tak by som za nu neocakavala velke financne hodnotenie. preto som sa niekam vypracovala a nepotrebujem veci zvalovat na malu minimalnu mzdu. a to este stale pracujem na sr.
hanba podnikateľom, vlastne tejto zlodejskej červenej vláde....
ktorí ožobračilí ľudí a tí musia ich robiť otrokov a poskokov do cudziny aby si mohli dovoliť dom, posrané auto a nejaký čas trocha na úrovni žiť...
....
ano, správali by sa ako "kapitalisti", ktorí zabudli z akej zasranej biednej riti vyšli...
toto je jasná voľba radšej odpracujem o pár hodín viac a budem mať o pár drobných menej no budem sa tam cítiť o niečo lepšie.
Keby bolo povedzme 4,50e/hod a 25 hod. týždenne tak by som sa dlho rozhodoval.
Edward šak si najdi robotu vartáša a môžeš sedieť na riti celý deň....
Minimálne 300hodín by som musel odrobiť aby som prežil ...
A ani nechápem ako môže byť niekto s tým spokojný pritom je všade plno možností
ja robím za 2€/h, ale som tu spokojná, nik ma tu neserie a nemenila by som len tak...