podľa mňa štúdium v cudzom jazyku buď človek chce, ale pre neho vôbec neprichádza do úvahy. bilinguálne a nebilinguálne nie je to isté rozhodovanie, ako napríklad gymnázium a negymnázium. ty by si mal vedieť, čo chceš
@5 nepoznám človeka, ktorý by nejak extra ľutoval, že išiel na moju školu. Ak ťa baví anglina, hneď v osmičke pod na príjmačky a skús to. Tí ľudia, akcie, 2 krčmy sú super. Až na pár učiteľov je to úžasná škola
podla toho co chces robit. ak sa chces cely zivot pohybovat v medzinarodnej sfere (trebars diplomacia a take veci) tak bilingvalne. ak chces nieco vsednejsie tak normalne ak ten jazyk nemas realnu sancu vyuzit tak to ti je asi aj zbytocne
bilngvalne je velmi tazka skola a mnohi hovoria ze zbytocne tazka ... ja osobne by som tam nesla, isla by som na normalne gymnazium. ak Ta vsa bavi nieco ine a taha Ta k nejkej odbornej skole kludne si zvol aj tu- ide podla toho co by si v zivote chcela
@kaylee@kolini co ja poznam ludi co tam chodili pekne slova na tu skolu nenachadazali. aspon tuto u nas. ale samozrejme ak nehovorime o sukromnych bilingvalnych gymnaziach
@keylie ja chodim na sukromne a videla som ludi z nesukromneho a dovolim si povedat ze viem minimalne z jazyka 3x tolko co oni ak narazas na to ze na sukromnych si valame sunky a nic nerobime-aj ked zjavne aj take existuju. picujeme na tu skolu vsetci ale je to skor o tom ako sa vies k veciam postavit pretoze ak sa budes vkuse vyhovarat tak sa ti bude zda kazda skola strasne narocna ked nepochopis ze ked sa povie toto do zajtra tak to ma byt zajtra aj ked kvoli tomu budes do 1 do rana hore. ked to pochopis--->winner
@kaylee ja uz mam strednu za sebou ale suhlasim s Tebou je to o tom ako sa k tomu clovek postavi ako ho to bavi . u nas tiez nadavali vsetci , vsimla som si to , ale ked som bola s babami z bilingvalneho bolo to take ine.nebolo to nadavnie ale skor zufalost a to boli na zakladke najlepsie studentky a dokonca aj s logickym myslenim- to mi prislo divne
bilingvalne by somvolila ale iba ak by som ozaj cchela studovat aj na VS jazyky
@keylie no to ano-zufalost je to prave slovo nemas cas ani na to co mas robit nieto este to co by si chcela robit ono to nema nic spolocne s logickym myslenim proste je toho VELA a to sa nikomu normalnemu ucit a robit nechce
hej suhlasim ak chces robit daco normalne tak ti bilingvalne netreba ale ak jazyky alebo nieco take kde sa cely zivot budes pohybovat v medzinarodnej sfere naco chodit 4 roky popri skole na anglinu ked na nu mozes chodit 5 rokov do skoly? pripadne iny jazyk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
chceš jazyk a nič.. (bilingválne gymko)
alebo chceš iba nič (gymko)
tazka? ale kde.. ci to len ja som taky sikovny?
dvihas mi ego =D
bilingvalne by somvolila ale iba ak by som ozaj cchela studovat aj na VS jazyky
hej suhlasim ak chces robit daco normalne tak ti bilingvalne netreba ale ak jazyky alebo nieco take kde sa cely zivot budes pohybovat v medzinarodnej sfere naco chodit 4 roky popri skole na anglinu ked na nu mozes chodit 5 rokov do skoly? pripadne iny jazyk