dosiaľ som mala len šípku. raz. Najprv som skonštatovala, že to nie je zlé, ale nechutí mi to, ale nakoľko som si múdra kúpila rovno liter a pol, tak som si na to zvykla a ku koncu mi to i chutilo
@emulienkaa ano omdlievam lebo je to sáma chémia a ludia to pijú, daj si radšej minerálku bez prifarbenia byliniek a pod... v Kofole, kde ju vyrábaju robí fotrov známi a povedal, že je to humus nad humus, takže ako chceš!
a ešte z Kofoli si uvar v kanvičke čo ma usadený vodný kameň malý Jupik to je jedno aký a uvidiš aka bude čistá, detičky male to piju lebo mamičky si myslia aké sú zdrave Jupiky
@ronik16 - ako áno viem ze presladene hnusne vody ako je kofola, cocacola, fanta a podobne sladke dristy su sama chemia a svinstvo.. a nepijem to.. no ale aj rajec bylinka..? skutocne..?.. ako ano ajsne je tam chcemia..no ale az v takomto mnozstve..??
@emulienkaa kofola nieje svinstvo coca cola,pepsi a pod je pravda ze odstrania usadeninu v kanvici alebo strasne nicia zuby no su velmi dobre na travenie!pepsi nieco ma naozaj s pepsinogenom...a to ze obsahuju dake kyseliny su v povolenom mnozstve takze cloveku to neublizuje...no pozor na tie zuby!
púpavový najviac lúbim. a niekedy, keď si ho chcem kúpiť na Nivoch tesne po tom, ako sa zobudím po ceste v buse, si vypýtam slnečnicový. A tí predavači sa mi len smejú, namiesto toho, aby sa už naučili, že tesne po zobudení nerozoznávam púpavu a slnečnicu. aj tak sú to všetko fialky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Nie je mi dobre z takýchto vôd.
podľa mňa neskutočne smrdia
(i keď to okolo lipy ani len nešlo)
@bonita - však ja ťa to naučím piť.. aj ja som si kedysi myslela, že su hnusne a smrdia ale akosi..akosi som z toho vyrástla
a nechutí mi to, nemám rada ochutené vody a minerálky...ale tú gaštanovú by som aspoň ochutnala :p
a ešte z Kofoli si uvar v kanvičke čo ma usadený vodný kameň malý Jupik to je jedno aký a uvidiš aka bude čistá, detičky male to piju lebo mamičky si myslia aké sú zdrave Jupiky
[img] » www.tovar.sk/imgs/produkty/1... [/img]