pijem najviac Zelený citrónový a neviem prečo, ale najviac mi chutí tento popradský ... to bol aj prvý, ktorý som si takýto kúpila a stále iné značky skúšam, ale tento bol najlepší
@drobec186 ja pijem len ochutene mineralky Toma natura. najradsej mam sice mirindu a 7up, ale to je take nezdrave, ze sa tomu vyhybam. a obcas si dam aj nejaky ten alkohol.
Ja sa veľmi v čajoch nevyznám a preto som dala anketu nech mám prehľad v tých lepších a v tých horších značkách. Ale také nazbierané z vonku nedám dopustiť najlepšie mätový, a materinu dúšku ked usuším
@atropabelladona no áno je to nezdravé ked je to minerálne hlavné taká lacná "cola" z lídla.
@atropabelladona koľko ho vypijem to akože ked budem piť čaj celý život bude to mať nejaký dobrí alebo zlý vplyv lebo to je také bežné čo ľudia pijú okrem tých osladených chujovín. Sladim medíkom pokial je možnosť.
a inak ani neviem, aký mám najradšej, nejako som si zvykla to piť od smädu/kvôli konkrétnemu účinku (alias samoliečba čajmi a na chuť som tak nepozerala.
I keď medovka mi vždy chutila, to viem. Väčšina iných sa mi časom sprotiví a na nejaký čas ich musím prestať piť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
a potom kupované sypané.
@atropabelladona no áno je to nezdravé ked je to minerálne hlavné taká lacná "cola" z lídla.
mistral z kupovaných..najradšej mám škorica,pomaranč,mango
lipton klasika, čierny s citrónom
teekane nemám v obľube,okrem pomarančového a tých zimných
popradský mám nejaký zelený,ale nepijem..radšej zo zdravej výživy sypané.
cena neudava kvalitu v ziadnej oblasti zivota
par rokov som bola zavisla iba na matovom caji, momentalne na bielom a zelenom
Lipton pre mna vyhrava
a inak ani neviem, aký mám najradšej, nejako som si zvykla to piť od smädu/kvôli konkrétnemu účinku (alias samoliečba čajmi a na chuť som tak nepozerala.
I keď medovka mi vždy chutila, to viem. Väčšina iných sa mi časom sprotiví a na nejaký čas ich musím prestať piť
V teste čierych čajov boli takéto výsledky:
1. Old England
2. Lipton
3. Dilmah
4. Tesco
...
14. Teekanne
15. Kaufland
16. Ahmad Tea London
17. Aro
a z kúpených Agrokarpaty rakytníkový
a potom také,čo kupujeme v čajovni
Teekane je drahý, ale pritom je to obyčajný sajrajt, v Nemecku majú dokonca zakázaný predaj.
Keď chceš dobrý čaj, zajdi do čajovne alebo si nazbieraj na lúke.