podla mna najlepší bol HP1... myslím si že každý bol dobrý ale proste jednotku môžem vidiet 100x a vždy sa mi bude páčiť...harry ako decko..ale teraz sa neviem dočkať HP6..ak bude aspon z polovice taký dobrý ako je kniha bude to najlepší diel
5 vymakaná? puffff, neviem, najslabšie natočená podľa mňa a podľa aj viacerých kritikov, ale dokelu, veď keď sa odosobníte, tak uznáte, že najlepšie bola trojka natočená, a potom prvé dva časti s jednou blblou chybou: že všetko šlo presne podľa knihy... čo nie je síce zlé, pár fanúšikom to ulahodilo, ale film nie je kniha... a niekedy to uškodí točiť ako otrok podľa nej... ja ako neberiem vaše naj časti, aj mne sa trebárs dvojka pozerá lepšie, aj sa najviac mi páči, zo štvorky mám strašne rada niektoré scény, ale kompletne objektívne najlepšie natočená je trojka, a mňa sere, že ten idiotský režisér dotočí všetko, sedmička mohla byť geniálna, keby sadol za stoličku del Toro, ale sľuby sa sľubujú, blázni sa radujú, však, Cuarón? nechal si mnohých v špáse, za to chcem poriadny film plný korenia a mexickej hudby!
@zipporah , po tebe už nie je čo dodať *skladá si klobúk*
Trojka mala geniálnu atmosféru, Radcliffe tam ešte nevyzeral tak strašne slizko, a hoci vynechali dosť podstatnú zápletku, zožrala som im to.Cuarón je pre mňa ideálny režisér pre tretí až siedmy diel a neprenesiem sa cez to, že nechali Yatesa domrviť päťku.Piaty diel som nevydržala pozerať, nelogicky zostrihaný, s odpudivými hereckými výkonmi (s výnimkou predstaviteľky Umbridgeovej, ktorá bola doteraz najlepšie obsadenou herečkou), ten modrozelený filter mi liezol na city...rozbíjanie skla v átriu Ministerstva bolo asi jediným pôsobivým momentom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Hp mám NB a tlačiareň
1. HP5
2. HP3
3. HP1
4. HP2 HP4
dako tak
Trojka mala geniálnu atmosféru, Radcliffe tam ešte nevyzeral tak strašne slizko, a hoci vynechali dosť podstatnú zápletku, zožrala som im to.Cuarón je pre mňa ideálny režisér pre tretí až siedmy diel a neprenesiem sa cez to, že nechali Yatesa domrviť päťku.Piaty diel som nevydržala pozerať, nelogicky zostrihaný, s odpudivými hereckými výkonmi (s výnimkou predstaviteľky Umbridgeovej, ktorá bola doteraz najlepšie obsadenou herečkou), ten modrozelený filter mi liezol na city...rozbíjanie skla v átriu Ministerstva bolo asi jediným pôsobivým momentom.