súhlasím s game of thrones aj keď samozrejme na knihy to nemá, ale seriál je tiež dosť dobrý. No a možno ma priaznivci LOTR ukrižujú, ale mne sa páčilo aj filmové spracovanie Pána prsteňov dokonca boli filmy podľa mňa záživnejšie ako samotné knihy...
Myslím, že u mňa to vyhrávajú The Langoliers (Časožrúti - videla som už použité oba názvy) od S. Kinga - Dodnes nechápem, ako niekto dokázal takú krátku novelu s relatívne jednoduchou zápletkou spracovať na trojhodinový film, ktorý nebol ani trochu nudný A pritom príbeh tým neutrpel.
Ja som bola Potterom sedmičkou úplne sklamaná. Teda, druhou časťou. Dobre možno mali obmedzené možnosti, ale aj tak si myslím, že sa pri záverečnom boji dosť vynechalo.
Ale inak si myslím, že Jane Eyre, ešte aj dialógy boli presne ako v knihe. Teda....teraz neviem z ktorého roku bol ten konkrétny film, keďže je ich viac...
@skip počkaj počkaj počkaj !!! väzenei a míla sú mega!!! tie už ani nezaraďujem akos filmované kingovky...lebo tie väčšinou sú dosť.... no zlé hádam sa mi podario sa vyjadriť lebo sa jak maďar vyjadrujem
a tak osvietenie tiež no dobre.... tak som sa trošeno dojebala
Harry Potter sa mi sfilmovaný páčil, aj keď tam boli samozrejme nejaké nepresnosti a dosť sa toho vynechalo...osobne by som ako najlepšie sfilmovanú knihu uviedol LOTR - pretože preniesť v podstate nereálny dej, zem, postavy na filmové plátno bola určite riadna fuška, nevraviac o tom aký mala trilógia po celom svete úspech...
@skip to som ani nevidela film a ani samotnú poviedku nedočítala to ma vôbec nejak nebralo...a čo som potom počula koniec tak som správne predvídala čo sa tam bude diať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
o najhorších by som vedela rozprávať dlho
minunle som vedela o jednom filme ktorý sa mi zdal možno aj nad knihu čo som sa fakt čudovala...ale neviem aký teraz
Ale inak si myslím, že Jane Eyre, ešte aj dialógy boli presne ako v knihe. Teda....teraz neviem z ktorého roku bol ten konkrétny film, keďže je ich viac...
a tak osvietenie tiež no dobre.... tak som sa trošeno dojebala
páčila sa mi Lolita zo 67, lebo proste to bol fasa film. scenár k filmu písal sám autor knihy.
a napriek tomu že tam veľa chýba, LOTR je vynikajúco spracovaný film s prekrásnou hudbou a dokonale vybratými lokalitami natáčania.