Možno som trochu ovplyvnená tým, že je to podľa predlohy môjho obľúbeného spisovateľa Roalda Dahla, v každom prípade na mňa ten film neskutočne zapôsobil...a radím ho medzi mojich naj 10 filmov - Charlie a továreň na čokoládu
Všetky majú niečo do seba. William ,je úžasný režisér s úžasnou fantáziou ale najviac milujem corpse bride a vincenta pricea .Veď ako som už spomínala každá jeho tvorba je svojím spôsobom dokonalá .
Noznicovoruky Edward a teeeeeeeeesne za nim Mrtva nevesta...potom Alica...a Sweeney Todd. vlastne vsetky mam rovnako rada ale Edwarda asi o kusicok viac...alebo Mrtvu nevestu...to je krute rozhodovanie!
Celkovo jeho filmy dosť môžem. Edward je jednoznačne na prvom mieste, potom asi Sweeney, potom kreslené veci (Nightmare a Corpse Bride)... a tie ostatné sú za tým asi na rovnakom mieste.
Nooo inak pravda.. Nigthmare Before Christmas tam nemalo rozhodne v možnostiach chýbať...
Ja mám inak rada všetky jeho filmy, ale tak v Sweeneym to bolo tak všetko krásne skĺbené a okrem toho, hral tam Alan Rickman Takže je jasné, že ten film mám najradšej!!
A po dnešku konštatujem, že Sweeney ma nenadchol. Príliš to tým spevom naťahovali a krv mala farbu lacného kečupu (čítaj: bola príliš svetlá na môj vkus)
Ale zas je pravda, že ako som tam videla Helenu, tak som zas chvíľu ľutovala, že nie som brčatá, lebo z mojich vlasov taký super účes nespravím
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
a Beetle Juice !!!!
nočná mora je úžasná, rovnako ako aj coraline od selicka bola úžasná.
Ale nevesta s Nightmare jednoznačne na prvom mieste
A zvlášť posledné mi prídu, akoby boli robené do veľkej miery akosi "pre efekt" ...
A Eda Wooda som ešte stále nevidel, to budem musieť napraviť ...
Nightmare Before Christmas...
Jednoznačne
Aj keď on je pre mňa niečo ako Kubo Tite pri mangách (/_^)
Čiže mu zožerem všetko milujem ho!
Ja mám inak rada všetky jeho filmy, ale tak v Sweeneym to bolo tak všetko krásne skĺbené a okrem toho, hral tam Alan Rickman Takže je jasné, že ten film mám najradšej!!
Ale zas je pravda, že ako som tam videla Helenu, tak som zas chvíľu ľutovala, že nie som brčatá, lebo z mojich vlasov taký super účes nespravím