vôbec nemusím filmové spracovanie, nepáčia sa mi herci a ani nič k tomu, už ma akurát tak serie že z každej strany počujem tých otrepaných Muse a Paramore...dajte to už dade preč
knihu som začala čítať skôr než bol vôbec film v kinách a rozhodne sa mi páčia knihy viacej a aj ináč som si predstavovala hercov, rozhodne
viem si predstavit aky by bol ten film uzasny keby ho natocil iny reziser a boli by tam iny herci...kniha je uzasna a keby sa jej viac drzali tak to mohol byt trhak ..ale takto ma to moc nechytilo
@sarah_whiteflower neboj, nemyslel som vas... a aj ja mam "vkus" a tato "saga" nepatri ku neviem akym dobrym filmom... ale ako taka pohodicka romanticka to je pozeratelne, pokial mas po ruke inzulin A hlavne pre take este o dost mladsie dievcata, a ich chlapcov...
@jaro1991 Neboj sa nič, ja veľmi dobre viem, že si nemyslel pri písaní komentára na nás dvoch ako na presne ten pár, na ktorý to univerzálne sedí.... ale nedalo mi nepodotknúť
Možnože by bolo vhodnejšie povedať "vhodné pre pozeranie pre mladé naivné strašne zaláskované -násťročné páriky vyžívajúce sa v tematike upírov, nech je akokoľvek pokrútená"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
knihu som začala čítať skôr než bol vôbec film v kinách a rozhodne sa mi páčia knihy viacej a aj ináč som si predstavovala hercov, rozhodne
ale no tak... upír trblietajúci sa na slnku? :/ choďte do hája... upír symbolom temnoty, sa vystavuje na slnku a ešte svieti? kde sme v disneylande?
Možnože by bolo vhodnejšie povedať "vhodné pre pozeranie pre mladé naivné strašne zaláskované -násťročné páriky vyžívajúce sa v tematike upírov, nech je akokoľvek pokrútená"