@poke ale sú aj situácie keď chce človek rýchlo niečo zachytiť.. a tak čo ja viem, určite mi viac vyhovuje rýchlejšie fotenie.. ale asi henten zoberiem, ešte počkám či sem niekto niečo napíše
no dobre, tak sa vyjadrím, rada coolpix L od nikonu je dosť naprd, a je jedno, aké číslo je za tým, niektoré scény vôbec nevedia odfotiť to, k čomu sú určené, pri väčšom priblížení je zlá ostrosť, ale pokiaľ zo seba nejdeš robiť umelca a nechceš si sama nastavovať isté veci ako na zrkadlovke, tak to dajme tomu môže byť L810. Stále lepšie ako mydlo.
hm, z týchto to je úplne jedno, celkovo, keď si vyberáš kompakt tak za rovnakú cenu býva rovnaká kvalita, tam sa nedá príliš čo vylepšiť iba pridať zrkadlo no
Pridám sa pokiaľ nechceš nutne nový foťák pozri po bazároch staršie panasonic modely rady lumix na cenovú hladinu to bola vtedy asi najlepšia voľba inak ako bolo písané dnes si v tých kompaktoch moc nenavyberáš, všetko je na jedno kopyto a s ničím to nebude úplne super (aj keď to nie je často ani so zrkadlom) ale najlepšie je asi zapnúť dpreview a porovnávať, inak stránka je pri výbere super alebo aj ephoto.sk má akú takú databázu článkov o výbere foťáku alebo mi tu leží ešte staršie sony zrkadlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
druhý má: 85%
priemer z 89 hodnotení
a tretí má: 87%
priemer z 32 hodnotení
zober druhý
dovolenku, budovy, makro, prírodu, portréty
pri tomto nepotrebuješ cvakať hneď v sekundách ... predĺžiš si to na 5s a máš lepší záber
Nevolala, chcela som poprovokovať Vždy pri slove Coolpix sa mi vybaví tvoj znechutený pohľad: ,,Len nie Coolpix, preboha!"