@nitroj on mi nepríde strašidelný....ale prosím pre niekoho možno....lenže viac miesta nebolo by som ich dala aj viac....
@snehulienkabeztrpaslikov ale veď tu ide o výzor herca nie nejakej jeho postavy z filmu....a Robert Englund mi teda nepríde ani trošku strašidelný.....
@barky ďakujem potešil ma tvoj komentár...aj tvoj výber
@domca841 ale ja netvrdím nikde že nie sú super podla mňa každý jeden je skvelý a hlavne pre ten výzor......áno Emerson je s nich najmenej desivý ale musela som tam dať aj niekoho menej desivého aby ste si vedeli vybrať......ale ako pozerám málo z vás pozná týchto geniálnych hercov čo je dosť smutné.......ale Ok beriem to
po mene nepoznam ani jedneho ale ked som pozrel na google tak su to zname tvare pre mna a neviem tazko vybrat ale niektory z nich niesu vobec strasidelny ani nic podobne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
inak chvalim autorku za dobry vyber cakal som tu dake sracky ako je väcsinou typicke pre tento portál
tu si predstavte gif facepalmu sa mi nechce kopirovat
@snehulienkabeztrpaslikov ale veď tu ide o výzor herca nie nejakej jeho postavy z filmu....a Robert Englund mi teda nepríde ani trošku strašidelný.....
@barky ďakujem potešil ma tvoj komentár...aj tvoj výber
Na nete je množstvo obrázkov, kde sú za strašidelných, ale aj za ňuňu chlapíkov.
&biw=930&bih=560&tbm=isch&prmd=imvnso&tbnid=NwEFfxREUPp3wM:&imgrefurl=//en.wikipedia.org/wiki/Christopher_Lloyd&docid=3dKvcrqBNRv8OM&imgurl=//upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/8/84/ChristopherLloydOct10.jpg/220px-ChristopherLloydOct10.jpg&w=220&h=298&ei kBSUILVE83ZsgaQhoBY&zoom=1&iact=hc&vpx=117&vpy=173&dur=900&hovh=239&hovw=177&tx=97&ty=107&sig=112247005018612758193&page=1&tbnh=154&tbnw=129&start=0&ndsp=11&ved=1t:429,r:0,s:0,i:99" target="_blank" rel="nofollow" title="Linka na stránku www.google.sk">» www.google.sk/imgres?hl=sk&sa...