ja mam nokia 5530 xpress music a z henteho ma vsetko, jedine neviem kolko stoji.. nechce sa mi verit ze tym poziadavkam by vyhovovali iba samsungy. ja na znacku Nokia nedam dopustit
@black_soul ja som tiež doteraz bola za Nokie. Ale pri dotykových ma sklamali Väčšina má pre mňa zbytočné funkcie, a teda nehorázne vysokú cenu. A dotykové Xpress Music nechcem - kamoška mala 1 typ a nevyhovovalo mi ovládanie. Takisto sú na môj vkus až príliž hrubé...
Ja ti môžem odporúčať Samsunq Wawe, ale ten LED, my ich máme obidva vystavené v jednom obchode vo výklade, a na nich sa aj dačo zobrazuje, a ten LED je taký žiarivejší
@cukinqa zaleži či chceš aby ten mobil aj nejako pôsobil alebo nejaku imidžovku ....blackberry pôsobi tak "veľavažene" a C3 je vlastne kopia blackberry takže to iste
@xdravecx celý život mám len Nokie... Bohužiaľ tie nové už majú na mňa príliž funkcií - naozaj neviem, kde by 19ročné decko využilo napr. GPS... A tie ceny sú pre zarábajúcich ľudí, nie pre študentov
@buffer S výberom mobilu mám vždy problém. Požadujem určité funkcie, pekný vzhľad a nízku cenu. S tým vzhľadom je to ťažké, lebo čo sa páči inému, mne sa nemusí... Mobily čo sa mi najviac páčia výzorom, nemajú ani také funkcie ako môj súčasný mobil...
@buffer práveže nemám žiadne konkrétne požiadavky Proste pozriem obrázok toho mobilu a vidím, či sa mi páči alebo nie.... Napr. sa mi veľmi páči samsung S7070 diva (ale len spredu), len ten mobil v sebe nič nemá... Hlavne, že datart zaň pýta 169 €.
Inak, Samsung S5560 má rezistívny displej, ďalšie 2 by mali mať kapacitný displej. Nie je mi celkom jasné v čom je rozdiel. Kapacitný by sa asi mal lepšie ovládať prstami?? Vedel by mi niekto poradiť, či je v tom rozdiel? Lebo mám skúsenosti so zle ovládateľnými dotykovými mobilmi... A nerada by som s takým skončiť
@buffer hej, tam čítam recenzie na mobily. Tam sú asi najlepšie Ešte to preštudujem, však času mám dosť. Možno sa nakoniec rozhodnem pre nejaký úplne iný...
že ani jeden... bud SAMSUNG Galaxy alebo Star.. ja máám Satr a je dosť dobrý..... poznám 5 ludi ktroý ho maju a su s ním spokojný.... a ludia si ich dost chváália ... Takže asi odporuučam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
..kvak..
a má to všetko z toho čo potrebuješ
» mobil.bazos.sk/inzerat/6015098...
Kvalitativne najlepsie mobily su asi nokie, aj ked su neskutocne skarede
Este hladaj ... z tychto by som ti neradil ziaden.
Ja mam LG gt540 optimus
» mobilne-telefony.heureka.sk/lg-gt540-optimu...
A aj ked na znacku LG vela ludi nadava, musim povedat, ze je to fakt mrte telefon oproti kp500 co som mal pred nim obrovska zmena.
Ale z tychto troch by som ti neradil ziaden.
Myslím, že aj cena, by mala byť do 165€.
Ten LG gt540 optimus vyzerá fajn
Mám ho mesiac,dal som 150 € a som spokojný jak kokot
2 krát do mláky,1 do jazera,na beton padol a ide furt.
Doporúčam