všetky tie momenty, keď je pekne, svieti slnko, nie príliš horúco a ty len tak s niekým ležíš niekde v tráve a kukáte do stromu, alebo niekde pri Dunaji a rozprávate sa o úplne nepodstatných veciach
oslavu mojich 15 narodenin. vtedy som prvy raz zazila pocit nadprirodzeneho cisteho sladkeho stastia. a potom este den, ked som spoznala @tryptaminedream. to bolo opat to krystalovo ciste stastie. tie dva dni v mojom zivote stali za to. samozrejme, ze boli aj ine krasne, ale tie dva dni boli proste uplny vrchol.
@doyouhearme ja ani nie prerobiť ..ale proste .. už by som vedel ktorou cestou sa mam uberať .. ale to je len také snívanie .. všetko je také aké malo byť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
10.07.2011
26.06.2012
tieto tri dni, presne také, aké boli
a možno keď som sa úúúplne prvý krát videla s @janusiq18 lebo to si už sakra nepamätám a bolo by zujímavé vedieť,ako sme sa vôbec stretli
16. jún 2012
pretože som tam mala priateľov, zábavu, lásku, slnko, more a vôbec všetko, čo by som si k životu priala mať...a nie len na týždeň
27.12.2011
these days i swear, there was a magic in the air.
aj keď sa milión vecí skazilo, ďalších milión sa vydarí