@sufurky neviem... PS3 je po nástupe PS4 odpoadový materiál budú vychádzať čím ďalej tým viac orezané hry s orezanou hrateľnosťou, aby ľudia prešli na PS4.. do 2 rokov (dúfam, že aj skôr) žiadne nové hry na PS3 nebudú. otázka je dokedy bude funkčné to PS3 online niečo neviem čo
@sagulo po ocovej skúsenosti HP nekúpim nikdy. notebook na hranie hier nekúpim nikdy. bral by som lenovo už len z princípu, že to nie je HP a z dôvodu, na čo by som ho využíval ja. Ja by som dokonca bral aj oveľa lacnejší a menej výkonný PC. Internet, filmy, hudba, jednoduchá správa fotografií, Word, excel, PowerPoint, nič viac by som na ňom nerobil
tak neviem neviem ci HP je krok spravnym smerom ked nemas dobre skusenosti s kazivostou tiez som mal Asus a pokazil sa ale poznam kopec ludi co ma a fici za tie prachy si myslim ze valcuje vykonostne vsetky co si pridal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
@igorv
kedze nove forum mozem dat az o 3 hodiny, neviete prečo, ked zapnem gta SA po Rockstargame, ked ma nabehnut menu tak sa vypne ?
ked myslis
ok mne nejde o ps3 ten mám už dávno ale o ten ntb co si chcem kupit!
brat má strý HP pavilion dv6 má ho šiesty rok a funguje bezchybne je v 100% stave, neseká nemrzne dokonca mu na ňom ide FIFA 14
ale mne ho netreba na nove hry (najnovsi assassin) ale isto je lepsi jeden z tych ako napr. » notebooky.heureka.sk/hp-250-f0y78ea/... kde seka aj euro truck simulator
@lepka
Jednoznačne tento.
alebo aj so systemom kusok drahsie
» www.alza.sk/asus-x550vb-xo0...
ja som mal acer, asus, obidva sa poje*ali a asi piati dalsi ludia mi to povedali !!