ja chodim na polygraficku skolu a mam odbor Grafik tlacovych medii co je celkom dobre lebo robime vo Photoshope rozne plagaty, loga, banery a v zalamovacich programoch casopisy, noviny, knihy... co je dobre a ked si sikovna tak to ide od ruky ale robit web nas nenaucia
to je zas druhy odbor Grafik digitalnych medii a je len na tebe ci sa chces venovat len tvorbe grafiky alebo chces aj vediet kodovat web
mna akurat prijali na GDM a osm stastna ako blcha aj ked neviem ci ma prave vytvarat web stranky bude bavit no ale grafika urcite pocujte mam sa bat ci tesit? lebo ten odbor no ja neviem je to muka?
@brianna aj mňa prijali ...tak neviem zvykneme si a že vraj sa na tvorbe stránok dobre zarába, aj keď mňa tiež baví skôr tá grafika ..a na akú školu ideš?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
to je zas druhy odbor Grafik digitalnych medii a je len na tebe ci sa chces venovat len tvorbe grafiky alebo chces aj vediet kodovat web
hoci digitálne technológie.......aj na tom sa dá zarobiť
ak ťa baví grafika, už zrejme záleží na takýchto praktických detailoch
to je len ako SOŠ alebo aj vyska?