kym som chodila na plavanie tak som mala obdobia ze som radsej plavala kral a znak a potom take ze radsej motyl a prsia. odkedy plavem raz za sto rokov v podstate sa mi to vyrovnalo. ale kraul je najrychlejsi
technicky ovládam prsia a kraula. také mám aj poradie obľúbenosti. všetko ostatné čo viem plávať by som neurážal názvami štýlov, na ktoré sa to podobá.
Ovládam všetky Motýľa nepoužívam soro vôbec. Kral a znak často. Ale v bežných situáciách inštinktívne najviac prsia Prípadne plávam pod vodou vlastný štýl-prsiarske ruky a kraulove nohy
neviem plávať, alebo lepšie povedané ZABUDLA som plávať a štýly nepoznám akurát ked sa topím tak plávam ako pes, to mi celkom ide, ale len do chvíle než mi dôjdu sily
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
@fylo to je ten styl, ze sa hodis do vody a vsetko nechavas na nahodu?
50 : 50
a vlastne... v poslednej dobe mam radsej kraula, no castejsie plavam prsia, kedze mi chyba kondicka
A inak na chrbte a najlepšie v kolese ale už 100 rokov som sa nikde nekúpal a aj keď som sa niekde, pred možno 8 rokmi, mama mi koleso zakazovala
a k teme - ja mačiatka vo vreci