uz len kvoli tomu..ze nas ucitel nevie naučiť on vie iba šaškovať, ale prinútiť učiť sa v žiadnom prípade a potom to aj tak bude vyzerať na tych maturach ups..
matiku som nemal rad lebo ucitelka bola jedna krava a kur*a s velkym K ..... pice ...rit mala ako 3 polske kamiony ale chodila a spravala sa ako Paris Hilton...dpce...neznasal som to
nenavidim chemiu a fyziku blee..ako profak sa da zniest ked ma naladu ale inac to je o nicom ble som ada ze nam uz tento rok konci aj fyziky aj chemia..
chemia, vlastne som ani nemala moznost zistit ci ma bavi alebo nie , mame VAZNE HROZNU profku. Je to taka kurva ktora ani nevie poriadne vyslovit moje meno, ucivo vysvetluje maximalne chaoticky. Proste ona je schopna zastavit sa v polovici poucky ktoru diktuje a zacat hovorit o ucive ktore sme brali pred dvoma tyzdnami. nakonec sa do toho taq zamota ze mame nadpis derivaty uhlovodikov, ale mame tam napisane ako sa tvoria vzorce kyselin. proste to sa ani neda predstavit uplne peklo s nou.
fyzikárku mimo školy celkom rada vidím a dokážem sa s ňou porozprávať na najabsurdnejšie témy, ale v škole bych ju dobodala pravítkom, napchala do kalorimetra a zaliala vodou na bode varu
Dejepis-ten by bol tento rok celkom zaujimavy ale nasa profka to vysvetli vzdy tak nezaujimavo ako sa len da, Telesna-ako ten predmet nemusim aj tak ale ten profesor,ktory ma vzdy pripravenu "vtipnu" poznamku na vsetko co urobite ten mi lezie na nervy maximalne Chemia-ona podla mna ani netusi o com rozprava,vysvetlovat nevie v lepsom pripade naditkuje chaoticke poznamky v horsom nam povie nech si to zistime sami a ona rozprava o svojom kruzku aaa Fyzika-pri jej vysvetlovani je spanok zaruceny
Matiku,ale nielen preto,že mám debilného učitela,ale celkovo ju neznášam..a ani prďák nemám rada.. vrátim sa k matike..včera som odpovedala..dal mi vyrátať nejaku rovnicu..celu som ju vyrátala..robila som skušku,všetko dobre,a on že a prečo to nedáš rovno takto a hentak atd...ale ked to dám rovno,prečo si to nerozpíšeš?? dostala som nervy,a ja že môžte ma nechať?dakujem ..to ešte nič..vyriešila som ju,vyšlo mi všetko .. potom som si sadla,kým dopočítal druhý spolužiak,a zachvílu mi dá vzorec na druhu mocninu súčtu a rozdielu..šla som k tabuli,a hned jak som chytila kriedu,mi hovorí .. nevieš ? dobre,čálik .. pozerám nanho..dobre no..no,rovnica ako tak dobre,ale tie vzorce musíš vedieť..do mna už nervy..že je to tak na 3 .. dám ti ešte jednu otázku a ked budeš vedieť,budeš mať dvojku..dali mi otázku,vedela som..on.. ešte jednu,dal mi vzorec na lichobežník..potom nejaké poučky,zas nejaký vzorec,a nakoniec goniometrické funkcie..povedala som mu...z 1 otázky vzniklo 6 otázok..najoniec mi dal dvojku magor .. neznášam ho .. ešte minule,no,ja som bol na donovaloch,jedna noc,3tisíc,to by si nikto z vás nemohol dovoliť..nikto !! a minule spolužiačka kričala po druhej,že nech jej ukáže tričko..on pozerá,a aké tričká su v mode ?? lebo dcera kupila vnučke teraz..a spolužiačka,no to čo máme na sebe..a on??áno ?? vy máte akože Dolce Gabana ?? alebo Armaniho ?? akurát tak od japončíkov...neznášam ho ..
Fyzika - máme tam učiteľa čo prvý krát učí a vóbec mu to nejde. Ale ani trošku. Za štvrťrok sme dostali 18 známok KAŽDÝ a keď sa toho kokota sťažujeme, len nám povedia že to máme vydržať > ďakujem pekne, všetko, čo robím na hodinách, sú sny o tom čo všetko zlého by som mu dokázala urobiť a nebol by to príjemný pohľad.
Slovenčina - to je proste zlá zlá učiteľka, na jej hodinách všetci zaspávame a keď od nás niečo chce tak to nikdy nedopadne dobre.
A teraz už aj informatiku - predtým sme mali skvelých učiteľov, prvá to vedela dokonalo vysvetliť a druhý bol ešte študent ktorý sa v tom dosť dobre vyznal a nechal nás robiť pomaly čo chceme. A teraz takú starú tetu ktorá keď sa narodila pravdepodobne ani kalkulačka nebola vynájdená a do počítačov sa rozumie asi ako ja do mariášu - čiže skoro vôbec, ale teoreticky vie základy.
ošetrovateľstvo (teóriu) lebo naša profka nielenže vôbec nevie naučiť, ale aj dáva úplne otrasné písomky. Všetky materiály má stiahnuté z netu a potom máme aj štyri strany úplne nepodstatných poznámok napr. učili sme sa obchodné názvy inzulínu úplná blbosť, ktorú si nepamätá ani ona
Potom ešte zdravotnícka etika-keďže nás učí profka, ktorá napísala učebnicu, z ktorej sa učíme na písomke chce presne jej slová nesmieš nič nahradiť vlastnými slovami to je trochu postavené na hlavu, že sa biflíme celú knihu len aby sme mali dobré známky.
Písmo (to neznášam úplne celé, našťastie, že už ho budem mať len cca mesiac). A nemám rada matikárku, lebo je to sviňa a zjavne je na mne zasadnutá. Ale matiku samotnú mám rada.
Jaj a teraz ma este napadla jedna nasa profka co ju mame na prax.Som si nespomenula lebo prax mam rada ale ona je vadna.Raz nam diktovala do zosita celu etiketu z jedneho pripravku dokonca aj s telefonnym cislom do Prahy,ktore platilo este za cias komunistov
Slovensko v dobe protohistorickej a Staroveký Rím Tá profesorka je taká vyšinutá, že som na jej prednášky ani nechodila. naučila ma jedine to, že Trójska vojna nebola kvôli Helene, ale kvôli tuniakom. A v zimnom semestri sme museli zápočty urobiť oveľa skôr, lebo ona by inak nemala čas poumývať okná.
zemepis,nemam rada ani ucitelku ani ten samotny predmet..je to uuplne nanic,ucit sa o kazdej najmensej dedinke na slovensku akoze co sa tam vyraba,a ta nasa ucitelka uci zemepis prvy krat v zivote,takze logicke je ze ho absolutne neovlada,a este si povie:,,V ucebnici to je cez 4 strany(male)no zato v zosite to mame na 3 velke(dost divne,vsak?a ze vraj to este aj skrati..HA-HA-HA!!!!)..NA NERVY!!!A najlepsie je ze sa to musime aj ucit!!
Aj dnes sme mali s hentou dejepis a myslela som, že to pero jej niekam zabodnem. Počas jednej hodiny nadiktovala 3 učivá a to takým spôsobom, akoby sme boli diktafón
ale ona ta ucitelka proste furt dookola to iste nezastavi sa..taka nudna hodina ze ja na nej normalne kludne zaspala..ale chapem ze chce naucit,a nauci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
..môžem hlasovať znova??
Mna by bavil hadam kazdy predmet v skole keby boli normalni profaci
fyzikárku mimo školy celkom rada vidím a dokážem sa s ňou porozprávať na najabsurdnejšie témy, ale v škole bych ju dobodala pravítkom, napchala do kalorimetra a zaliala vodou na bode varu
tá ženská ani nevie o čom hovorí!
Slovenčina - to je proste zlá zlá učiteľka, na jej hodinách všetci zaspávame a keď od nás niečo chce tak to nikdy nedopadne dobre.
A teraz už aj informatiku - predtým sme mali skvelých učiteľov, prvá to vedela dokonalo vysvetliť a druhý bol ešte študent ktorý sa v tom dosť dobre vyznal a nechal nás robiť pomaly čo chceme. A teraz takú starú tetu ktorá keď sa narodila pravdepodobne ani kalkulačka nebola vynájdená a do počítačov sa rozumie asi ako ja do mariášu - čiže skoro vôbec, ale teoreticky vie základy.
Potom ešte zdravotnícka etika-keďže nás učí profka, ktorá napísala učebnicu, z ktorej sa učíme na písomke chce presne jej slová nesmieš nič nahradiť vlastnými slovami to je trochu postavené na hlavu, že sa biflíme celú knihu len aby sme mali dobré známky.
najviac som neznasala chemiu... ale chemikarka bola v pohode sice ked mi dala trojku na vysvedceni som sa na*****ala na ju riadne
Aj dnes sme mali s hentou dejepis a myslela som, že to pero jej niekam zabodnem. Počas jednej hodiny nadiktovala 3 učivá a to takým spôsobom, akoby sme boli diktafón
ale ona ta ucitelka proste furt dookola to iste nezastavi sa..taka nudna hodina ze ja na nej normalne kludne zaspala..ale chapem ze chce naucit,a nauci
Alebo Chémia - to je este horsie jak fyzaa...