fuj povinna telesna .. nenavidim ked ma nejaky pan minister nuti k tomu aby som prezkakoval kozu , splhal sa na tyci ( neviem to ) , behal okolo antuky ....
ale tú už nemám, takže momentálne vyjebaná Finančná a poistná matematika, ktorú mi naša krásna zástupkyňa dala len preto, lebo som musel niečím zaplniť rozvrh a nič iné som nemal na výber
Nemam rada telesnu..nikdy som ju rada nemala ani nikdz nebudem mat..minuly rok sme ju mali vzdy poslednu hodinu ale tento rok mam pocit ze nam ju naschval dali do stredu dna aby sme nemohli zdrhat.. -.-
a zbožnujem slovencinu lebo nas ju uci najsamsuperlepsi profesor na skole Vlame ho Dr. House, no je to najvacsi pan...
Nerátajúc telesnú mi najviac vadí chémia, potom fyzika a biológia a v tomto roku sa k nim zaradila aj noska.
Chémia je predmet, z ktorého viem jedine periodickú tabuľku a možno tvorenie takého elementárneho názvoslovia. Neviem, čo sú deriváty, neviem, čo patrí medzi kyseliny a čo medzi zásady, neviem základné druhy reakcií, neviem nič. A vôbec sa za to nehanbím, lebo proste nie som schopná tieto informácie v sebe udržať viac ako pár minút a absolútne ma to nezaujíma a nemám k tomu vzťah.
Fyzike nerozumiem celej ako takej, nedokážem prijať fakt, že tie veci proste tak sú a inak nebudú a že niektorým veciam sa jednoducho nedá rozumieť, len sa to treba naučiť. A tiež to, že tie jednotlivé veci medzi sebou majú spojitosť, s ktorou musíme rátať. A vadí mi aj to, že ona si myslí, že keď sme sa raz nejaké vzťahy učili, tak si ich budeme pamätať do konca života.
Najradšej mám matematiku a dejepis, čo bude pravdepodobne okrem iného spojené aj s učiteľmi, ktorí to učia. A síce pri matematike z toho väčšinu v reálnom živote nevyužijem a pri dejepise nie som schopná si to všetko zapamätať a nie som schopná povedať len tak z fleku, že čo sa dialo vo Francúzsku zatiaľ čo Alexander II. zrušil nevoľníctvo, aj tak ma to hrozne baví a chcem vedieť čo sa dialo v minulosti, aj keď sa to už nezmení (zatiaľ čo v oblasti bio, chem a fyz sa objavujú stále nové a nové veci).
ako mam ich viac nerada.. ale tak co mam nove.. tka neviem ako to bude.. ale anglinu len kvoli otmu ze sa jej bojim:/..a triedna je zla ...a inak myslim zbytocna je ta matematika a myslim ze sociologoia ma mozno nebude vobec bavitz
nemusím informu a nevidím zmysel v predmete umenie a kultúra, z kt. aj tak nič nemám pretože na ňom nič nerobíme. mám rada všetky ostatné, hoc sa bojím francúzštinára, takže ani franinu moc :/
Informatika, fyzika, matematika - svätá trojka, ktorá mi nikdy nešla. Ak sa mi aj podarilo mať z tých predmetov mať jednotky, stále som sa cítila vymletá.
naozaj naozaj naozaj neznášam fyziku a príde mi maximálne zbytočná! nech sa ju učí ten kto ju chce študovať :/ základy stačia,ale to,aby som potrebovala vedieť nejaké vzorce a dostávať z toho 4ky... grr
A milujem Nosku .. po novom občiansku výuku dokonca som si dala navyše dve hodiny tento rok - Filozofiu
Dejepis a nosku milujem dalej mám rád aj geografiu ( iba tu humánnu časť)
a Ruský jazyk
Angličtina sa tiež celkom dá až natú učitelku
Telesnú veľmi nemusím kvôli sprostej učitelke a divným cvikom radšej keby sme častejšie hrali futbal alebo basket ale to sa nedá keď nás je ako maku...
AA neznášam matiku chémiu a fyziku ( na tej aj tak robíme velké H ...)
Na gympli som nemala rada prírodné vedy, jedine biológia celkom ušla. Nepomáhalo moc ani to, že som ich mala v španielčine. Vďaka tomu teraz napríklad neviem takmer nič z fyziky a chémie Bývali písomky, počas ktorých som napríklad nemala ani poňatie o tom, čo do nich píšem. Proste som sa nabiflila kopu španielskeho textu a dúfala som, že správny odsek napíšem pod správnu otázku...
Mojím najobľúbenejším predmetom boli dejiny umenia A ešte aj celkom slovenčina a angličtina ušli.
Teraz idem na výšku a síce mi zimný semester ešte nezačal, ale zatiaľ každý jeden z mojich predmetov vyzerá super. Naozaj nemám ani jeden, na ktorý by som sa netešila Doslova sa už neviem dočkať, kedy mi konečne začne vyučovanie
konverzácia z AJ a výtvarná rozhodne hudobnú nám zrušili, na telesnej sedíme na lavičkách najnovšie... ešte sú tu také, ktoré nemusím ale darí sa (matika, slovina, dejepis, geo...) a také, z ktorých som vymlet ale furt to nejakou náhodou zachránim...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
mam rad chemiu ....
a okrem toho..ešte asi matiku ale clekovo chémiu a fyziku, dejepis a geografiu mám rad
ale tú už nemám, takže momentálne vyjebaná Finančná a poistná matematika, ktorú mi naša krásna zástupkyňa dala len preto, lebo som musel niečím zaplniť rozvrh a nič iné som nemal na výber
super vec, hlavne keď matiku neznášam
a zbožnujem slovencinu lebo nas ju uci najsamsuperlepsi profesor na skole Vlame ho Dr. House, no je to najvacsi pan...
mňau
Rada mám prírodovednô a dejepis.
Chémia je predmet, z ktorého viem jedine periodickú tabuľku a možno tvorenie takého elementárneho názvoslovia. Neviem, čo sú deriváty, neviem, čo patrí medzi kyseliny a čo medzi zásady, neviem základné druhy reakcií, neviem nič. A vôbec sa za to nehanbím, lebo proste nie som schopná tieto informácie v sebe udržať viac ako pár minút a absolútne ma to nezaujíma a nemám k tomu vzťah.
Fyzike nerozumiem celej ako takej, nedokážem prijať fakt, že tie veci proste tak sú a inak nebudú a že niektorým veciam sa jednoducho nedá rozumieť, len sa to treba naučiť. A tiež to, že tie jednotlivé veci medzi sebou majú spojitosť, s ktorou musíme rátať. A vadí mi aj to, že ona si myslí, že keď sme sa raz nejaké vzťahy učili, tak si ich budeme pamätať do konca života.
Najradšej mám matematiku a dejepis, čo bude pravdepodobne okrem iného spojené aj s učiteľmi, ktorí to učia. A síce pri matematike z toho väčšinu v reálnom živote nevyužijem a pri dejepise nie som schopná si to všetko zapamätať a nie som schopná povedať len tak z fleku, že čo sa dialo vo Francúzsku zatiaľ čo Alexander II. zrušil nevoľníctvo, aj tak ma to hrozne baví a chcem vedieť čo sa dialo v minulosti, aj keď sa to už nezmení (zatiaľ čo v oblasti bio, chem a fyz sa objavujú stále nové a nové veci).
mám rada: nemčinu
Naopak telesnú s dejepisom môžem...
Môžem Umenie a kultúru,Anglinu a dufam že ma bude baviť aj Nemčina
A MILUJEM dejepis óóóch, história, óóóch
A milujem Nosku .. po novom občiansku výuku dokonca som si dala navyše dve hodiny tento rok - Filozofiu
a Ruský jazyk
Angličtina sa tiež celkom dá až natú učitelku
Telesnú veľmi nemusím kvôli sprostej učitelke a divným cvikom radšej keby sme častejšie hrali futbal alebo basket ale to sa nedá keď nás je ako maku...
AA neznášam matiku chémiu a fyziku ( na tej aj tak robíme velké H ...)
mam rada celkom NOSku..inak ziadne predmety nejak neoblubujem ale zalezi to dost vsetko od ucitelov
a neznasam telesnu a slovencinu
Mojím najobľúbenejším predmetom boli dejiny umenia A ešte aj celkom slovenčina a angličtina ušli.
Teraz idem na výšku a síce mi zimný semester ešte nezačal, ale zatiaľ každý jeden z mojich predmetov vyzerá super. Naozaj nemám ani jeden, na ktorý by som sa netešila Doslova sa už neviem dočkať, kedy mi konečne začne vyučovanie
E
L
E
S
N
A
!
!
!
!
!
!