Základná škola bola NAJLEPŠIA! Tam by som sa vrátil v zlomku sekundy bez zaváhania!
Stredná škola tiež fajn...ale...najhorší bol prvý ročník asi...potom to už bolo fajn...
zš som nemal rad, ale skor mi tam vadili vztahy, najme taki ti zakladkarsky vypatlanci, ucenie som vcelku zvladal.
sš bola pohodicka, ale chodil som na osemrocne.
technicky to bol prvý ročník SŠ, ale vlastne to bol piaty a posledný rok na jednej škole....bola som totálne v piči, nie len kvôli škole, ale tak isto to malo niečo so spolužiakmi, ktorí ma mali za dosť socku, s ktorou sa oplatí ísť niekde len vtedy keď rozdáva cigarety
a proste som si vtedy zažila moje najhoršie polosamovražedné stavy a tak
keď som išla do primy...vtedy sa ešte išlo po 4-tej triede...nikoho som tam nepoznala a sedela som sama pred katerdou ...zvyšných 7 rokov v poslednej lavici čo najďalej od katedry :-S
na zakladke osmicka - rodicia sa rozvadzali
na gympli druhak / tretiak - zomreli mi dvaja stari rodicia a prababka a otec sa druhykrat ozenil
hruza des, uz nikdy viac
däviaty ročník bol najhorší, ale to bol zlý môj vzťah s matematikárkou a ona mi ho strpčovala dokonale
potom už na zdravotke je to parádička
uvidím aké to bude ďalej
prvé 4 roky na základnej som sa nudila, potom som prešla na osemročný gympel a nespomínam si, ktorá trieda bola najťažšia Možno. tercia, čo je akokeby sedmička na základke myslím.. Teraz som v septime (3. SŠ) a zase sa nudím.. Hold, dobrú školu máme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Stredná škola tiež fajn...ale...najhorší bol prvý ročník asi...potom to už bolo fajn...
zakladka uplne mega, SŠ tiez super aj ked som prestupila aj tak oba gymple su super, nemam sa na co stazovat
sš bola pohodicka, ale chodil som na osemrocne.
a proste som si vtedy zažila moje najhoršie polosamovražedné stavy a tak
ale tretí na gympli teda zatiaľ valcuje všetky predošlé.
boli to najkrajšie roky môjho života, aj so svojimi plusmi aj mínusmi
potom stredna uz pohoda
na gympli druhak / tretiak - zomreli mi dvaja stari rodicia a prababka a otec sa druhykrat ozenil
hruza des, uz nikdy viac
potom už na zdravotke je to parádička
uvidím aké to bude ďalej