Ahojte, potrebujem novy mobil, rozhodujem sa medzi Samsung A51 a Samsung S10e..ktory je podla Vas co sa viac do toho rozumiete lepsi? Samsung asi preto, lebo apple mi pride predrazeny a ostatne cinske znacky sa mi hnusia.
samozrejme ze s10 je lepsi. tie ackove samsungy su uplny shit, vyzeraju lacno, nemaju take dobre technicke parametry ako s-kova trieda. takze toto by som na tvojom mieste vobec nevahal
ved s10e stoji okolo 700€... a Apple má byť predraženy?
to už je o tom čo človek chce ale keď si porovnaš napr. také XR z 2018 z Ackovou radou Samsungu, tak tam je taky skok ako nikdy.. čiže veľmi nechápem,ta cenová na s10 je tiež dosť vysoká
velku pamat a kvalitny fotak
podla mna sa skor oplati s10e
- s10e ma ip68 cize je odolny voci vode a prachu
- s10e je mensi a lahsi. co moze byt dost dolezity fakt hlavne pre zenu ak nechces velku lopatu
- pamat maju obidva telefony rovnaku cize 128gb + pamatove karty (jeden slot je hybridny cize bud dve simky alebo simka a pamatovka)
- s10e ma vykonnejsi procesor (ten v a51 ma navyse len nx bit co je pre teba asi nepodstatne)
- a51 ma sice vacsiu baterku ale ma aj o hodne vacsi display takze vydrz neviem zhodnotit
- s10e ma bezdratove aj reverzne nabijanie
- s10e ma citacku odtlackov prstov naboku vo vypinacom tlacitku, a51 ju ma v displayi...co moze byt aj nemusi byt vyhoda
- co sa fotaku tyka s10e ma len dva. klasicky 12mpx a sirokouhly 16mpx...ktore patria medzi to najlepsie. mimo toho nataca 4k video v 60fps a ma opticku stabilizaciu, premenlivu clonu. atd atd
- a51 ma sice 4 fotaky ALE. hlavny fotak ma sice 48mpix ale tu neplati ze cim viac mpx tym lepsi fotak. fotka bude mat iba vyssie rozlisenie ale bude tam ovela viac sumu. sirokouhly fotak ma 12mpx a je slabsi ako ten v s10e...a dalsie dva fotaky su 5mpx...jeden na meranie hlbky ostrosti a druhy na makro ktore su viacmenej podla mna skor zbytocne...
takze stale mi vychadza ze s10e je na tom daleko lepsie...
@drubezzmilady kvalitny fotak hmmm ? fotak na mojom Xs je daco co dokazem trpiet ale o kvalite sa hovorit neda ... ta A seria ? co ja viem ako vyzera lakavo kym ho nedostanes do ruky ... plast a lacnota za pomerne vysoku cenu, fotak je tragedia... este tie prve Acka co boli a3 a5 a8 ... este jak tak ale tato Acko - desiatkova rada ... neviem naozaj ... pouvazuj aj nad Applom, tiez som sa mozno na tu znacku pozeral tak ako ty ale ... len dovtedy kym som si jeden iPhone nezaobstaral ... neni to lacne, ale tie fony za to stoja
Iphone je mozno predrazeny ale ma na to pravo.. Ten iphone o 3 roky bude mat uplne rovnaku rychlost a funkcnost ako den kedy si ho vybral z krabicky, plus hodnotu tiez bude mat stale docela podobnu. Taky samsung o 3 roky uz nepredas
@salora chcela by som nejaky samsung ako som pisala hore, kvoli pomeru kvalita a cena. Ak vies odporucit nejaky iny samsung s tymi parametrami, tak budem vdacna. Huawei ma problemov viac nez dost, takze ten vobec.
Ja som bola kedysi dlho verna blackberry bol to fakt najlepsi telefon, ale aj tie uz teraz vyrabaju len tu jednu radu a ta mi nesedi co je skoda.
@salora myslim ze dobre vies ake problemy co sa huawei tyka presli mi rukami asi modely telefony od P9 po P30 + mate 10 a mate 20...okrem mate 30...ten som v rukach este nemal. vzdy ked mam nieco na takom telefone riesit mam akurat nervy...tak som si radsej kupil note10+ a to sa vazne neda porovnavat ani omylom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
to už je o tom čo človek chce ale keď si porovnaš napr. také XR z 2018 z Ackovou radou Samsungu, tak tam je taky skok ako nikdy.. čiže veľmi nechápem,ta cenová na s10 je tiež dosť vysoká
podla mna sa skor oplati s10e
- s10e ma ip68 cize je odolny voci vode a prachu
- s10e je mensi a lahsi. co moze byt dost dolezity fakt hlavne pre zenu ak nechces velku lopatu
- pamat maju obidva telefony rovnaku cize 128gb + pamatove karty (jeden slot je hybridny cize bud dve simky alebo simka a pamatovka)
- s10e ma vykonnejsi procesor (ten v a51 ma navyse len nx bit co je pre teba asi nepodstatne)
- a51 ma sice vacsiu baterku ale ma aj o hodne vacsi display takze vydrz neviem zhodnotit
- s10e ma bezdratove aj reverzne nabijanie
- s10e ma citacku odtlackov prstov naboku vo vypinacom tlacitku, a51 ju ma v displayi...co moze byt aj nemusi byt vyhoda
- co sa fotaku tyka s10e ma len dva. klasicky 12mpx a sirokouhly 16mpx...ktore patria medzi to najlepsie. mimo toho nataca 4k video v 60fps a ma opticku stabilizaciu, premenlivu clonu. atd atd
- a51 ma sice 4 fotaky ALE. hlavny fotak ma sice 48mpix ale tu neplati ze cim viac mpx tym lepsi fotak. fotka bude mat iba vyssie rozlisenie ale bude tam ovela viac sumu. sirokouhly fotak ma 12mpx a je slabsi ako ten v s10e...a dalsie dva fotaky su 5mpx...jeden na meranie hlbky ostrosti a druhy na makro ktore su viacmenej podla mna skor zbytocne...
takze stale mi vychadza ze s10e je na tom daleko lepsie...
@Helloxd Blud ktorý neplatí už asi 5 rokov
Ja som bola kedysi dlho verna blackberry bol to fakt najlepsi telefon, ale aj tie uz teraz vyrabaju len tu jednu radu a ta mi nesedi co je skoda.
@drubezzmilady ten sa celkom dá. Ja kupujem momentálne už len samsungy radu note
@Kosmiklove preco srajdy? kazdemu myslim vyhovuje nieco ine... mal si ho? skusal si ho?