bože toto som nenávidela, som konfirmovala a dostala som škaredé hodinky, škaredú retiazku so škaredým príveskom... proste nič čo by dieťa v mojom veku cvhcelo nosiť kamošky dostali peniaze... no babka mi povedala ,,oni peniaze minú, ale ty budeš mať navždy pamiatku" .................to ešte nevedela že o pár rokov neskôr to všetko predám v záložni
@sabnacke nedalo sa to roztavit a dat z toho urobit nieco pekne? :/
akoze, mna tieto picoviny nastastie obisli, lebo mam mentalne zdravych a inteligentnych rodicov, ale sperky co som dostala k osemnastke ani dolu nedavam
Ja by som skúsil niečo originálne, niečo čo veľmi chce (teda vieš, že to chce a vieš, že jej to asi nikto iný nekúpi) alebo niečo spojené s jej záľubami a tak...myslím, že tieto tradičné veci sa už do dnešného sveta mladých asi nehodia, je to síce pekné, dostať retiazku a hlavne také "nečakané" ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
urcite nic moc srdieckove. Ak chces byt prikladna krizik je fajn, bez neho nechod.
ehm a k otázke. radšej iba retiazku.
akoze, mna tieto picoviny nastastie obisli, lebo mam mentalne zdravych a inteligentnych rodicov, ale sperky co som dostala k osemnastke ani dolu nedavam