@stahli aj ja tak zhruba ... no a displej mam furt z neznameho dovodu lepkavy , alebo ocapkany a neda sa to poriadne utriet ... nic moc ale tak , ma to aj svoje vyhody
@matus123 moja nokia 5800 (ktoru teraz pouziva kamaratka) ma uz viac ako dva roky a stale spolahlivo funguje ja pouzivam nokiu n8 uz skoro rok a je stale ako nova
@neviemcomamdat to co je za rozdelenie? SE nejsu len s klavesnicou ale aj dotykace, tak isto nokia ma klasicke telefony a dokonca ich nedotykove telefony su jedny z najlepsich a wtf? samsugove dotykace s klavesnicou? na toto sa skor specializuje nokia... viz N97, E7, N950 atd...
ale k veci ak klasicky telefon tak jednoznacne nokiu s qwerty klavesnicou...ak dotykac tak niektory z novych nokii alebo nejaky samsung...a dotykace s klavesnicou su popici drahe takze tam ti nebudem nic odporucat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
@neviemcomamdat to co je za rozdelenie? SE nejsu len s klavesnicou ale aj dotykace, tak isto nokia ma klasicke telefony a dokonca ich nedotykove telefony su jedny z najlepsich a wtf? samsugove dotykace s klavesnicou? na toto sa skor specializuje nokia... viz N97, E7, N950 atd...
ale k veci ak klasicky telefon tak jednoznacne nokiu s qwerty klavesnicou...ak dotykac tak niektory z novych nokii alebo nejaky samsung...a dotykace s klavesnicou su popici drahe takze tam ti nebudem nic odporucat...
neznášam ich stále sa dačo na nich kazí......a dotykovky tiež nemusím
nejaký kalsicky samsung alebo nokiu