myslim ze musia byt niecim zaujimave...nemusia to byt tie typicke dokonale krasky musia byt take pri ktorych si clovek povie ze to nie je fotka ale umelecke dielo...(hovorim o zenach na umelecke foto...) ved vsimnite si zeny zo svetovych mol... ani jedna nie je typ takej tej ,,anielikovskej" krasy...jednoducho charizma ktora musi z fotky prenikat do priestoru...
vysoká, dlhé nohy, chudá, výrazné črty tváre, výrazné krivky tela, dlhé vlasy, výrazný pohľad a úsmev... toto je (podľa mňa) typ dievčat ktoré sa asi aj uplatnia. Nedokonalosti nie sú prekážkou - retuš je všade vítaná
Hm... no zrovna nie je to môj typ dievčaťa. A viem koľko to obnáša obety pre tie baby, každopádne zmení ti to celý život... len som si nie celkom istý či k lepšiemu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Hm... no zrovna nie je to môj typ dievčaťa. A viem koľko to obnáša obety pre tie baby, každopádne zmení ti to celý život... len som si nie celkom istý či k lepšiemu...