@tasha5 ide o to, že ja bežne používam to prvé, to druhé som v podstate asi v živote ani nevidela ani nepočula a minule to zadrela profka a len som pozerala na ňu, že wtf no a teraz som googlila a vraj je aj anti-clockwise, ale neviem, príde mi to divné
@tasha5 google (snáď) neklame@crashhp hej, ja viem, ono to nie sú nejaké frekventované slová, čo by som bežne používala, ale chcem ísť študovať anglinu, tak ma zaujímajú aj takéto blbosti
@luc.ka aj mne sa to viac páči, príde mi také normálnejšie, keď to druhé minule profka povedala, tak mi to ani nejak neznelo dobre, neviem prvé je krajšie určite podľa mňa
este som nemala moznost to pouzit, ale tak potencialne, to druhe by mi asi vobec nenapadlo....skor prve, ale inak by som to mozno uplne obisla ze by som dala not clockwise
@obliviate vidíš, to som aj aj robila, ale asi len jeden a toto tam teda nebolo a neviem, mne anti príde také... slovenské, neviem@idiotproof pozerala som to v slovníku a tam bolo, že counter je americké a anti je britské neviem teda
@narazuvzdornaa no mne to presne také prišlo, proste úplne divné a odveci, ja som fakt ani nevedela, že čosi také je príde mi to také strašne neprirodzené, ja neviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
teda nepoznala som ho, ale praktické!
to, za ktoré som zahlasovala viac sa mi páčia také dlhé zložené do jedného slova, ako cez pomlčku