@pubertslatinocelny najmenej lulek? keď sme ich začali predávať a prvýkrát som to zbadala, nevedela som sa prestať smiať pol dňa.. a uplne som sa modlila nech si ho nikto nekúpi, proste jak niekto povedal "jeden lulek", taaaaaaaaak som sa ujebávala a nešlo to zastaviť.. aj na pozadí na mobile som ho mala asi mesiac
a rožky tiež, tie sme dostali pred dvoma týždňami a než som to napísala na tabulu, že "rožek - 0,90 €", 5 krát som to musela prepisovať, lebo som nevládala
čo ja viem, nie sú až také hrozné, ale ako nič moc.. proste polské nanuky, no lulek a solo sú také vodové, solo je ten vysúvací ten je super ale stojí euro -.- a lulek je na paličke a máš od neho farebné zuby a apacz je vanilkový s čokoládovo orieškovou polevou, ten som nemala ešte.. dneska si ho dám a rožek je v kornútku, nič moc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a rožky tiež, tie sme dostali pred dvoma týždňami a než som to napísala na tabulu, že "rožek - 0,90 €", 5 krát som to musela prepisovať, lebo som nevládala
hej no, lulek sa mne zda najmenej, lebo to nema vyznam, apacz a solo a rožek maju a su dost huste pre nanuky a fajne su?
čo ja viem, nie sú až také hrozné, ale ako nič moc.. proste polské nanuky, no lulek a solo sú také vodové, solo je ten vysúvací ten je super ale stojí euro -.- a lulek je na paličke a máš od neho farebné zuby a apacz je vanilkový s čokoládovo orieškovou polevou, ten som nemala ešte.. dneska si ho dám a rožek je v kornútku, nič moc
vodove mam rad
To už fakt nemajú ako tie nanuky pomenovať??