Ohľadom toho školného, ešte nie je schválené. Ale má sa platiť od roku 2013 a ešte stále sa naisto nevie, akým spôsobom, teda či priamo počas školy alebo až po skončení štúdia, ked začne človek pracovať.
Koľko bude, to záleží od školy, asi bude môcť byť aj nulové, ale tá škola, kde sa hlásič patrí podľa mňa medzi vyhľadávanejšie, takže asi tam nebude nulové.
Ale ešte nie je nič schválené, takže treba počkať.
problem je v tom, ze uz mam po mature, aj po skuskax na vysky..len som si akosi neskoro uvedomila vsetky moznosti.. a teda aj CR
a do BB na medzinarodne som sa nedostala, a ine (prijatelne) medzinarodne u nas nie su, preto uvazujem, ze ked ma teraz prijmu (europske studia), tak by som o rok skusila..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Koľko bude, to záleží od školy, asi bude môcť byť aj nulové, ale tá škola, kde sa hlásič patrí podľa mňa medzi vyhľadávanejšie, takže asi tam nebude nulové.
Ale ešte nie je nič schválené, takže treba počkať.
asi nas bude viacero
problem je v tom, ze uz mam po mature, aj po skuskax na vysky..len som si akosi neskoro uvedomila vsetky moznosti.. a teda aj CR
a do BB na medzinarodne som sa nedostala, a ine (prijatelne) medzinarodne u nas nie su, preto uvazujem, ze ked ma teraz prijmu (europske studia), tak by som o rok skusila..