@zajkousko že je to rovnako skazené ako drogy čiže ten človek to nemôže mať v hlave pohromade ako si spomínal v komente 27... ja len aby si už držal hubu a nepísal píčoviny
nie som sviňa, ale nešťastný chalan, ktorý sa dokázal skrze Ježiša Krista dostať z gay prostredia a preto ti ani neželám, aby sa ti raz narodil synček a bol buzerant ........filip
@zajkousko ide o princíp, že skrz Ježiša Krista tu odsudzuješ iné veci keď sám sa môžeš hanbiť za svoju minulosť!!! tak nájdi v sebe štipku úcty a už s tým prestaň... ver tomu, že môjmu decku sa to nestane... jak poznám seba genetiká nepustí
ano odsudzujem a budem odsudzovať a do smrti si budem trepať hlavu, ako som mohol byť taký zlý, je však rozdiel priznať si chybu a ju napraviť a je rozdiel žiť v omyle celý život...
môj foter, nech je mu zem ľahká, bol hetero, tak nie je to ako píšeš, nerob zas zo seba hrdinu......filip
a o Ježiša si neobtieraj hubu, mám mu čo splácať, ale tomu ty nemôžeš rozumieť, lebo si "čistý"
@zajkousko mňa si sa nedotkol nijako len mi nejde do hlavy ako môže niekto dávať také píčoviny odsudzovať niečo pričom sám bol odsudzovaný.. radšej držím hubu a neupozorňujem na seba nie? inač v pohode Filip
@patricino v poriadku v hlave to zrovna nemajú ani ludia čo homosexualitu označia za skazenú (k tej kokocine s genetikou len toľkoto: ) a ešte k tomu na základe trolla na birdzi - aj keď trolla s niekoľkoročnou praxou
@waagbistritz69 napísal som azda niekde, že ja to v hlave v poriadku mám? som si plne vedomí toho, že tiež som debil ak to odsudzujem len som Filipovi chcel zopár veci vysvetliť a myslím, že ma aj pochopil
@patricino "som si plne vedomí toho, že tiež som debil ak to odsudzujem" tuná som sa zacyklil a neviem to s prečítať s porozumením :/ také logické paradoxy nepíš radšej nikam, potenciál vyvolať koniec sveta majú hádam aj väčší ako delenie nulou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
Ano, diky moc, už aj idem kukať...
Ale fakt diky, moc ma tieto filmy s neonacistami bavia ale ťažko sa hladaju...
Na csfd aj písu že je to podobné ako kult hákového kríža...
Este raz diky..
Ja som myslel že to je niaka blbosť ked si napísal "výplachy"
this is england je super a možno ešte the believer.. bod 2 wtf? niekto asi toten kult hákového kríža moc nepobral
@sturmer som mohla cakat ze sa ozves, si strasne predvidatelny vies o tom? je mi z teba na smiech..
Alebo niečo také zaujímavé, vsak ty to nepochopís...
Idem za mojimi oblubenými nackami.
a potom určite pozrieť.
nič si z tých ......... nerob, koho zaujíma len násilie, vraždy, drogy a ponižovanie, to nemôže mať v hlave pohromade...........filip
som veľmi sklamaný ......filip
a?...
buzeranti chodia po ulici a kopu náckou do hlavy, či ako si to myslel........filip
» www.csfd.cz/film/117077-han...
Veľmo dobrý film, kukni
nie som sviňa, ale nešťastný chalan, ktorý sa dokázal skrze Ježiša Krista dostať z gay prostredia a preto ti ani neželám, aby sa ti raz narodil synček a bol buzerant ........filip
ano odsudzujem a budem odsudzovať a do smrti si budem trepať hlavu, ako som mohol byť taký zlý, je však rozdiel priznať si chybu a ju napraviť a je rozdiel žiť v omyle celý život...
môj foter, nech je mu zem ľahká, bol hetero, tak nie je to ako píšeš, nerob zas zo seba hrdinu......filip
a o Ježiša si neobtieraj hubu, mám mu čo splácať, ale tomu ty nemôžeš rozumieť, lebo si "čistý"
konečne si to pochopil....filip
neviem, nedá mi to ale musím sa k tebe vrátiť, niečo ma núti...
prepáč mi ak som sa ťa niečim dotkol, nechcem byť tým, ktorý robí peklo medzi ľuďmi, chcel by som aby bol mier medzi nami............filip
ďakujem, dám si pozor, mám ťa rád .......filip
hm, ďakujem za úprimnosť, čo už aj kkoti musia byť na birdzi .........filip
a k @32 - mohli by
ty tu ešte riešiš stále .....filip